Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Bugetul judeţului Vrancea va fi dezbătut, luni, în şedinţă ordinară


Bugetul alocat județului Vrancea prin Legea bugetului de stat pe anul 2014, în valoare de 400 milioane de lei va fi dezbătut, luni, în ședință ordinară de către plenul Consiliului Județean. Consiliul Județean Vrancea va dezbate și va decide asupra 11 proiecte de hotărâre inițiate de președintele Marian Oprișan. Pe ordinea de zi se află proiectele privind modificarea Programului județean de transport public de persoane prin curse regulate, pentru perioada 2014-2019, atribuirea licenței de traseu, pentru servicii de transport public județean de persoane prin curse regulate speciale, operatorului de transport SC Manosim Comex SRL pe traseul Focșani-Broșteni.
    Plenul Consiliului Județean Vrancea va actualiza sau reactualiza indicatorii tehnico economici la obiectivele de investiții „Continuare de lucrări pentru Modernizare D.J. 205D, Valea Sării – Năruja – Paltin – Nereju – Brădăcești, km 0+000 – km 34 + 000”, „Modernizare DJ 205 E, sector Vidra-Vizantea Livezi – Cîmpuri, km 43+944 -km 61+950, în lungime totală de 18,006 km”, „Reabilitarea și reconstrucția obiectivelor de infrastructură rutieră din zona localităților Paltin, Doaga, Valea Sării”, „Reabilitarea, consolidarea și dotarea școlii din Vidra, comuna Vidra, județul Vrancea”.
    De asemenea, plenul Consiliului Județean va dezbate și proiectele privind aprobarea documentației tehnico-economice, la faza de Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții (D.A.L.I.) și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Reparații capitale și reamenajare ateliere școlare” aparținând Centrului Åžcolar pentru Educație Incluzivă Măicănești”, dar și aprobarea studiului de fezabilitate revizuit și a devizului general actualizat pentru proiectul „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor Solide în Județul Vrancea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?