Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

ATENŢIE! Un bărbat suspect „bântuie” prin zona Pieței Unirii


O cititoare a cotidianului „Monitorul de Vrancea” ne-a relatat că, zilele trecute, a fost la un pas de a rămâne fără bunuri, în zona Pieței Unirii din Focșani. Potrivit acesteia, bărbatul suspect, care nu părea să aibă alte intenții decât de a fura, s-a apropiat nepermis de tare de ea, moment în care femeia a strâns punga în care avea portmoneul cu bani. Pentru că nu a putut să o atace, bărbatul îmbrăcat în negru a luat-o la fugă. Femeia recomandă mai ales focșănencelor, să fie atente când se deplasează prin zona amintită pentru a nu cădea victime ale bărbatului cu intenții rele. „În centru, în Piața Unirii, umblă un „boschetar” că nu știu cum să-l numesc, care încearcă să fure genți, portofele, e.t.c. Azi dimineață (marți dimineața – n.r),  pe lângă Cinema Balada, am fost pe punctul de a rămâne fără portofel. Am anticipat că asta era intenția când a venit rapid spre mine și a scos mâna din buzunar, eu atunci am strâns punga cu portofelul astfel evitând incidentul. El imediat a traversat în fugă. E îmbrăcat în negru, pe cap are o căciulă neagră cu un semn alb, nu am putut vedea exact ce reprezintă. Femeile care circulă pe strada singure în special să aibe grijă la geantă, poșetă, portofel”, ne-a scris cititoarea.
    Incidentul a avut loc cu două ore înainte de jaful de la Raiffeisen Bank, iar când a aflat de jaf focșăneanca s-a temut că ar fi putut fi unul și același individ. Văzând fotografia publicată de Monitorul de Vrancea, ea ne-a spus însă că cel care a avut intenția de a-i fura portofelul părea cu zece ani mai în vârstă decât tâlharul de la bancă. „Am atenționat femeile în special, cu care am călătorit azi în autobuz, să fie atente. Eu am anticipat tot. De ani buni citesc arta ninjutsu. Deci, am încercat să aplic tot ce am învățat în mai puțin de un minut. E un bărbat de statură 1,70 m cu aproximație, îmbrăcat în negru, geacă de fâș neagră. Era slab, peste 40 de ani și sigur trăia pe străzi”, ne-a mai spus focșăneanca.
    Polițiștii spun că nu au primit nicio sesizare cu privire la vreo persoană suspectă, care își face veacul prin zona Pieței Unirii, dar și că nu a fost depusă nicio plângere cu privire la vreo infracțiune de acest gen comisă în această zonă.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?