„Habemus Bebe”, spectacol caritabil în sprijinul unei fetițe bolnave

0
438


    Spectacolul „Habemus Bebe”, „un spectacol scris de o mamă și interpretat de trei actrițe care sunt, la rândul lor, mame”, care a putut fi realizat datorită unei campanii de crowdfunding, va fi prezentat la Teatrul Coquette (http://www.teatrulcoquette.ro/) pe 13 februarie, de la ora 19,30, informează un comunicat al instituției remis luni AGERPRES.
    „Habemus Bebe” este un performance despre experiența maternității, despre condiția femeii-artist, despre confuzie și crize, despre identitate și panică, despre limite, corp și… nutriție, potrivit sursei citate. Intrarea este pe bază de donație, informează organizatorii, care sugerează o donație minimă cât prețul unui bilet, 30 de lei.
    Toate fondurile obținute vor fi donate campaniei „Împreună pentru Irina”. Irina Macarie este o fetiță de 1 an și 3 luni care suferă de o boală genetică foarte rară — Colestaza Intrahepatică Familială Progresivă, care îi afectează ficatul. Stadiul actual este ciroza hepatică și singura soluție este transplantul de ficat, care la vârsta ei nu poate fi efectuat la noi în țară. Pentru a putea realiza această operație este nevoie de aproximativ 200.000 euro. „Pentru cei care nu știu: veniți la acest spectacol, vedeți timp de maximum 20 minute o piesă — trageți concluziile, apoi noi reluăm piesa. Voi, din acest moment, luați sforile în mână. Când doriți, opriți spectacolul și interveniți pe scenă sau din public și propuneți schimbări. Cum faceți acest lucru? Simplu — printr-o singură bătaie din palme — actorii se opresc în ‘stop cadru’, voi luați locul unui actor, îi preluați personajul și propuneți”, se arată într-un comunicat al organizatorilor remis luni AGERPRES.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here