Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 2 februarie a.c., ora 08.15, polițiștii din Nănești l-au depistat pe B. Valentin, de 38 ani, din comuna Nămoloasa, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 2 februarie a.c., ora 12.00, polițistii focșăneni l-au depistat pe strada Mărășești pe N. Gheorghe, de 43 ani, din comuna Suraia, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma verificărilor efectuate polițistii au stabilit faptul că permisul de conducere prezentat era fals. În cauză a fost întocmit dosar penal.
     
    La data de 2 februarie a.c., ora 18.00, polițiștii rutieri au depistat-o pe DN 2 E85, în comuna Golești, pe G. Alexandra, de 30 ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 3 februarie a.c., ora 00.40, polițiștii rutieri l-au depistat pe DN 2 E 85, în comuna Golești pe P. Gheorghe, de 34 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism și se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

Mandat executat de polițiști  

    La data de 2 februarie a.c., ora 10.30, polițiștii din Nereju l-au reținut pe C. Florin, de 31 ani, din localitate, care poseda un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, având de executat o pedeapsă de 3 ani și 4 luni. Tânărul a fost depus în Penitenciarul de Maximă Siguranță Focșani în vederea executării pedepsei.

Deces cercetat de polițiști

     La data de 2 februarie 2015, ora 12.00, polițiștii din Ploscuțeni au fost sesizați de V. Victor, din municipiul Adjud, despre faptul că a găsit-o pe mama de 87 ani decedată într-o anexă a locuinței. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea stabilirii cauzei decesului.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?