Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Retro Revelion cu ștaif la Clubul Seniorilor al Crucii Roșii



    Un grup format din treizeci și cinci de membri ai Clubului Seniorilor din cadrul Filialei de Cruce Roșie Vrancea s-au distrat pe cinste în cadrul Retro Revelionului organizat, zilele trecute, la Sinaia. Împreună cu ei au petrecut și Rodica Davidean, directorul instituției vrâncene de caritate, și președintele acesteia, Neculai Ionescu, cel care a făcut tot posibilul ca petrecerea să fie o reușită. El nu doar că a ajutat grupul în ceea ce privește transportul, dar i-a și răsfățat cu atenții deosebite. 
Potrivit celor declarate de Elena Năstase, reprezentanta Clubului, a fost un Retro Revelion de vis care a durat ca-n povești, trei zile, timp în care participanții s-au plimbat, au vizitat, au petrecut seri pe cinste în Crama vilei „La Cristina” din Sinaia și s-au întors acasă cu amintiri de neuitat. „Domnul președinte Ionescu ne-a ajutat, ne-a găsit un autocar la un preț bun, am avut de asemenea o sponsorizare pentru micul dejun, iar mesele festive au intrat în prețul excursiei. Cu toate că vila nu are restaurant, au colaborare cu un restaurant și ne-au servit cina în crama vilei, acolo unde am organizat și cele două petreceri. A fost nemaipomenit!”, a declarat Elena Năstase.
    În prima zi a excursiei, pe drumul spre Sinaia, seniorii s-au oprit la Ploiești, unde au vizitat Muzeul de Artă și Muzeul Ceasului și au încheiat ziua cu o petrecere pe cinste, prin care au sărbătorit Retro Revelionul. „A doua zi am fi vrut să vizităm Peleșul dar a fost închis, așa că am vizitat Mănăstirea Sinaia. Seara, la ideea doamnei profesor Agache, am organizat Carnavalul. Ne-am costumat, am avut măști, a fost din nou o petrecere extraordinară!”, a povestit Elena Năstase. Cea de a treia zi, cu regret, grupul seniorilor au trebuit să ia drumul de întoarcere spre casă, convinși că tot ce-i frumos se sfârșește repede. „Pe drum ne-am oprit la Muzeul Enescu, unde am avut parte de o audiție de vis a baladei compuse de marele compozitor”, a mai spus Elena Năstase.
    Odată ajunși în Focșani, cei 35 de seniori nu au putut să se despartă după cele trei zile de petrecere, așa că și-au prelungit retro-revelionul acasă la una dintre membrele Clubului. Au pus pe masă bunătățile rămase din excursie și, alături de un pahar de vin bun, ei și-au luat la revedere seara târziu, cu convingerea că vor continua, pe parcursul întregului an, organizarea de evenimente în urma cărora să rămână cu amintiri de neuitat.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?