Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

GALERIE FOTO: Tocană muntenească


www.traditiiculinareromanesti.ro

Ingrediente:
3-4 cartofi
500 g. carne de porc
2 morcovi
2 ardei grași
100 g. ciuperci
2 cepe mari
sare și piper dupa gust
untură Ferma noastră
mălai Gold Maya

Mod de preparare:
Carnea se taie cubulețe, se condimentează cu sare și piper, apoi se rumenește în 3-4 linguri de untură Ferma noastră. Se taie legumele folosind robotul de bucătărie Heinner: morcovii se taie cubulețe, iar ardeii în felii (Julienne); ceapa se toacă mărunt, ciupercile se curăță, se spală și se taie felii. Se adaugă legumele peste carne și se țin la foc mediu timp de 5-7 minute, până se înmoaie puțin. Apoi se acoperă cu apă și se lasă pe foc până sunt aproape fierte legumele. Se adaugă cartofii tăiați cubulețe și se acoperă cu capac. Se fierbe totul până se înmoaie cartofii și sosul scade. Se condimentează după gust. Se servește cu pătrunjel verde tocat și mămăliguță din mălai Gold Maya.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?