Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

INFOPOL


Evenimente rutiere 

    La data de 7 ianuarie a.c., ora 17.45, polițiștii rutieri l-au depistat pe M. Ilie, de 62 de ani, din comuna Buzescu, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism care era radiat din circulație din data de 30.05.2011. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Furturi cercetate de polițiști

    La data de 7 ianuarie a.c., ora 13.20, polițiștii adjudeni i-au depistat pe T. Ionuț Cătălin, de 19 ani, T. Claudiu, de 14 ani, C. Liviu Sebastian, de 14 ani, și pe C. Andrei, de 15 ani, toți din comuna Tătărăști, județul Bacău. În urma documentării activității infracționale, polițiștii au stabilit faptul că cei patru, în perioada august-decembrie 2014, au săvârșit mai multe infracțiuni de furt calificat (furturi de bicicletă), în prezent fiind cercetați în trei dosare penale. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului cauzat.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?