Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

VIOLATORUL elevei de 15 ani a fost ARESTAT


Violatorul elevei de 15 ani, din comuna Slobozia Ciorăști, a fost arestat preventiv. Constantin Moldovan a ajuns în fața instanței de judecată ieri, iar magistrații Judecătoriei Focșani au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. „(…) Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Moldovan Constantin, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol (…) pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 07.01.2015 până la 05.02.2015, inclusiv. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 07.01.2015, ora 14.30”, se arată în soluția instanței.    
    Reamintim că bărbatul a violat o copilă de  15 ani, luni seara. Fata, care este elevă la un liceu din Focșani, a fost acostată de Constantin Moldovan în timp ce se  îndrepta spre casă. Potrivit anchetatorilor, adolescenta a coborât din autobuz în comuna Slobozia Ciorăști și a luat-o spre casă pe o scurtătură. Pe drum s-a întâlnit cu violatorul, de 31 de ani, din județul Vaslui. Bărbatul a acostat-o pe adolescentă, a dus-o în spatele unor case, chiar în apropierea locuinței ei, unde a violat-o. 
După ce bestia cu chip de om și-a satisfăcut poftele sexuale, adolescenta a putut merge acasă. Ea le-a povestit părinților ce a pățit, apoi aceștia au sesizat poliția. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de la Postul de Poliție din comuna Slobozia Ciorăști și cei de la Secția de Poliție Rurală Cotești l-au identificat pe principalul suspect, care nu a negat că a întreținut relații sexuale cu fata. A avut însă și o explicație. El a susținut că nu a violat-o, ci că fata a fost de acord să întrețină relații sexuale cu el. Marți după-amiază, el a fost audiat la parchet și apoi a fost reținut pentru 24 de ore, iar ieri a fost arestat preventiv. 
    Potrivit unor surse, bărbatul se află de mai mult timp la Slobozia Ciorăști, întrucât trăiește în concubinaj cu o femeie din localitate. Aceleași surse ne-au spus că el este tatăl a trei copii, iar al patrulea urmează să se nască. Tot pe surse ni s-a comunicat că nu este la prima abatere de acest gen. El este recidivist, prima victimă a sa fiind o bătrână. Fapta anterioară a fost comisă în 2007, iar bărbatul a fost condamnat și a executat o pedeapsă de 4 ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?