Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Doctorul Munteanu vrea neapărat să fie şef la Pediatrie. Pentru asta a DAT ÎN JUDECATĂ Spitalul Judeţean


Medicul pediatru Gheorghe Munteanu a acționat în instanță Spitalul Județean de Urgență Focșani, după ce, în luna noiembrie, acesta a picat proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcției de medic șef de secție. Dosarul care are ca obiect „anulare concurs” a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Vrancea luni, urmând ca magistrații să stabilească primul termen de judecată. Potrivit unor surse oficiale, medicul Munteanu a obținut doar 20 de puncte, iar pentru a promova i-ar mai fi trebuit încă 50. Astfel, în locul medicului Munteanu, conducerea Spitalului Județean l-a numit ca șef de secție interimar pe pediatrul Vasile Anuțoiu.
    Contactat telefonic, pentru a oferi un punct oficial de vedere, medicul Munteanu a adresat cuvinte jignitoare, refuzând să comenteze de ce a depus acțiunea în instanță. „Ești o nesimțită și o nenorocită că scrii numai prostii despre mine. Ce îmi faci tu mie de câteva luni, că scrii numai prostii! Asta e declarația mea! Nu ți-ar fi rușine!”, sunt doar câteva din jignirile adresate de medicul Munteanu.
    Managerul Spitalului Județean, Constantin Mândrilă, spune că medicul Munteanu nu a respectat procedura legală, dar e dreptul lui să acționeze în instanță. „E dreptul său să conteste rezultatul, deși nu a respectat procedura legală. El la cel mult 24 de ore trebuie să facă o contestație la spital, pentru nota obținută la examenul scris, lucru pe care nu l-a făcut”, ne-a precizat managerul Mândrilă. De altfel, postul de medic șef al Secției de Pediatrie a fost din nou scos la concurs, cei interesați putând să-și depună dosarele de înscriere până la finele săptămânii viitoare

19 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?