Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Un tânăr de 21 de ani și-a lovit unchiul cu o țeavă


Un tânăr din comuna Sihlea a fost trimis în judecată pentru tentativă la omor și violare de domiciliu. Fapta a fost comisă în data de 25 decembrie 2013, iar victima este unchiul inculpatului. În același dosar, mai sunt judecați în afară de Alexandru Cosmin G., de 21 de ani, și tatăl său, Aurel G., de 51 de ani, dar și fratele, Mihăiță Ștefan G., de 19 ani. Cei din urmă vor fi judecați pentru lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.
    Conflictul dintre autori și victimă era mai vechi și a izbucnit de la împărțirea unor bunuri. În ziua agresiunii, cei trei inculpați au mers la locuința victimei, pe care au lovit-o. Băiatul de 21 de ani și-a lovit unchiul cu o țeavă metalică, iar victima a avut nevoie de 45-50 de zile de îngrijiri medicale pentru refacere. În ceea ce-i privește pe tatăl și fratele agresorului, aceștia au lovit victima cu un făraș metalic, provocându-i leziuni ce au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale. Unchiul se constituie parte civilă în dosar, urmând ca despăgubirile să fie comunicate la instanță. La audieri, cei doi frați nu au dat declarații, în timp ce tatăl lor a recunoscut parțial fapta și a încercat să ia totul asupra sa.
    Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea l-au trimis în judecată și pe bărbatul din satul Vadu Rocșa, comuna Vulturu, care și-a înjunghiat amicul, pentru că acesta din urmă a întreținut relații sexuale cu nevasta sa. Enache M., de 61 de ani, va fi judecat pentru tentativă la omor și violare de domiciliu, iar acum el se află în arest preventiv.
    Fapta a fost comisă la începutul lunii noiembrie 2014. Bărbatul a consumat alcool la un bar din localitate, după care s-a urcat pe bicicletă și a plecat spre locuința victimei. Avea asupra sa un țăpoi, dar și un cuțit. A intrat în imobil peste victimă și a vrut să o înțepe cu țăpoiul. Pentru că nu a putut, întrucât o persoană care era în casă a sărit în apărarea victimei, inculpatul a scos un cuțit și a înjunghiat victima în abdomen. Lovitura a fost puternică, iar intestinele părții vătămate au ieșit pe afară.
    Inculpatul a intrat la bănuieli după ce prin sat s-a zvonit că soția sa și victima au o relație. Apoi, inculpatul chiar și-a găsit soția cu amicul lui într-o ipostază intimă. După altercație, victima a ajuns la spital, iar inculpatul la audieri. El nu a recunoscut comiterea faptei, spunându-le anchetatorilor că nu-și amintește nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?