Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Deținuții au ieșit la deszăpezirea Focșaniului



    Mai mulți deținuți au lucrat, marți, la deszăpezirea străzilor din Focșani. Pentru munca depusă, ei nu sunt remunerați, activitatea fiind voluntară. În total, 40 de deținuți din Penitenciarul Focșani și-au exprimat dorința de a participa la deszăpezirea căilor de acces și a spațiilor publice din municipiu.
    „Având în vedere căderile abundente de zăpadă din ultima perioadă, Penitenciarul Focșani și-a manifestat disponibilitatea de a desfășura, cu persoanele custodiate, în regim de voluntariat, acțiuni de deszăpezire a spațiilor publice. Astfel, la solicitarea autorităților publice locale, Penitenciarul Focșani s-a implicat activ în activitățile de deszăpezire a căilor de acces și a spațiilor publice de la nivelul municipiului Focșani, cu participarea a 40 de persoane custodiate.
Participarea persoanelor aflate în executarea unei pedepse privative de libertate la acțiuni de acest gen, are ca scop dezvoltarea spiritului civic și de echipă, dezvoltarea unei atitudini pozitive față de muncă, creșterea stimei de sine și a sentimentului de apartenență la societatea civilă”
, se arată într-o informare a Penitenciarului Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?