Ediția: Marți 22 octombrie 2024 Nr. 6741
Ediția: Marți 22 octombrie 2024 Nr. 6741

INFOPOL


Furt cercetat de polițiști 
 La data de 20.12.2014, în jurul orelor 11.20, lucrătorii din cadrul IJJ Vrancea au fost sesizați despre faptul că lucrătorul din cadrul aceluiași inspectorat care asigura paza la o instituție de pe raza municipiului Focșani a depistat mai multe persoane care i-au sustras unui bărbat o sumă de bani. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că S. Emil, de 70 ani, din mun. Focșani, a scos suma de 500 lei de la un bancomat situat în str. Republicii, după care a lăsat banii pe tastatura bancomatului pentru a verifica pe chitanță soldul rămas. În acest timp, profitând de neatenția bărbatului, V. Gina, de 33 ani, din com. Rîmnicelu, jud Buzău, i-a sustras suma de bani, pe care a înmânat-o lui D. Robert, de 17 ani, și lui D. Ionuț, de 16 ani, din aceeași localitate, care o însoțeau. Alarmat de strigătul bărbatului, jandarmul care asigura paza la instituție a intervenit și cu sprijinul colegilor săi i-a prins și imobilizat pe principalii suspecți. A fost anunțată apoi grupa operativă din cadrul Poliției mun. Focșani, Biroul Investigații Criminale, care a continuat cercetările în cauză. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate, în vederea documentării întregii activități infracționale.
Dosar penal la regimul circulației pe drumurile publice
 La data de 21.12.2014, orele 06.30, lucrătorii Biroului Rutier au identificat în mun. Focșani, pe bulevardul  București, pe I. Laurien, de 35 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism marca Audi Q7, deși exercitarea dreptului de a conduce autovehicule era suspendată din data de 23.11.2014. În cauză s-a întocmit dosar penal.
Dosar penal la regimul materiilor explozive
 La data de 21.12.2014, ora 09.30, lucrătorii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase i-au depistat pe G. Florin, de 14 ani, din mun. Adjud, T. Bogdan, de 15 ani, din mun. Adjud, G. Gavril, de 44 ani, din mun. Brașov, și pe M. Cristi, de 14 ani, din com. Gugești, care aveau asupra lor materiale pirotehnice, fără a deține autorizație. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cele 1.404 pocnitori au fost confiscate. 
Åžoferi băuți la volan
    La data de 21.12.2014, ora 15.48, cu ocazia activităților specifice desfășurate, lucrătorii Biroului Rutier l-au depistat pe P. Viorel, de 35 ani, din com. Cîrligele, în timp ce conducea un autourism marca Dacia Logan, pe bulevardul București din mun. Focșani, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Militar Focșani, unde i-a fost recoltată o mostră de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.
 La data de 21.12.2014, ora 20.50, cu ocazia activităților specific desfășurate, lucrătorii Serviciului Rutier l-au depistat pe A. Gabriel de 26 ani, din com. Merei, jud.Buzău, în timp ce conducea un autoturism Dacia pe DN2 E85, pe raza mun. Focșani, având o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal. 
Radare
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; 
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?