Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

TOPUL vedetelor cu cel mai frumos trup pe 2014



    Actrița Lupita Nyong’o (FOTO) a primit titlul de vedeta cu cel mai frumos trup pe 2014 din partea cititorilor revistei americane Fitness, informează contactmusic.com. De asemenea, cântăreața Taylor Swift a fost inclusă pe lista vedetelor apreciate de revista specializată în fitness și programe de exerciții fizice. Cântecul lui Swift „Shake It Off” a fost ales drept melodia favorită pentru exerciții fizice, iar pe locul al doilea s-a aflat cântecul „fabcy” al lui Iggy Azalea.
    Actrița britanică Keira Knightley a obținut premiul pentru „momentul favorit de afișare a dragostei pentru propriul corp”, pentru decizia sa de a poza topless pentru revista Interview, cu condiția ca fotografiile să nu fie retușate digital. Topurile au fost realizate pe baza voturilor cititorilor revistei Fitness, publicată în Statele Unite ale Americii. Revista apare de zece ori pe an și se adresează în general femeilor, acoperind subiecte din domeniul sănătății, nutriției și exercițiilor fizice.
    Ascensiunea Lupitei Nyong’o în industria filmului a fost construită pe baza premiilor obținute în ultimii ani, recent ea primind rolul Tiger Lily în lungmetrajul despre aventurile lui Peter Pan produs de studiourile Warner Bros., în regia lui Joe Wright. De asemenea, actrița a primit un rol în „Războiul stelelor VII”, de J.J. Abrams, ale cărui filmări se desfășoară la Londra, și va asigura vocea lupoaicei Rakcha, ce îl adoptă pe Mowgli, în noua ecranizare a „Cărții junglei”, de Jon Favreau. Lupita Nyong’o, în vârstă de 31 de ani, s-a născut în Mexic și a crescut în Kenya, absolvind Facultatea de actorie de la Universitatea Yale. Actrița a jucat în serialul „Shuga”, realizat de MTV, și a debutat în lungmetraj cu rolul din „12 ani de sclavie”, de Steve Mc Queen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?