Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO: Moş Crăciun a împărțit cadouri, ajutat de membrii Clubului „Off Road“


Membrii Clubului „Off Road” Vrancea, din care fac parte toți pasionații sporturilor extreme pe patru roți, au derulat, în week-end-ul care tocmai a trecut, o campanie umanitară intitulată „Moș Crăciun vine pe roți”, care a adus un strop de bucurie unui număr de 28 de familii nevoiașe din localitățile Panciu, Străoane, Varnița, Repedea și Verdea. În acțiunea caritabilă au fost implicați membrii clublui „Off Road”, respectiv aproximativ 50 de persoane. Astfel, sâmbătă dimineață, mai multe mașini 4×4, încărcate cu daruri, au plecat către zona de nord-vest a județului.
Marius Constantin, reprezentantul Clubului „Off Road”, ne-a precizat că au fost dăruite zeci de pachete, care conțineau dulciuri, fructe și diferite alimente. „În campania umanitară «Moș Crăciun vine pe roți» ne-am implicat două grupuri din clubul «Off Road», cel de la Focșani și cel de la Panciu. S-au strâns bani, din care am cumpărat diferite alimente necesare într-o casă, dar și dulciuri, fructe și jucării. Cele 28 de familii au fost identificate cu ajutorul autorităților locale din zonă. În aceste familii erau și 60 de copii și opt bătrâni, cărora le-am oferit aproximativ 90 de pachete cu dulciuri, fructe, dar și alimente. Pachetele au fost împărțite pe parcursul a două zile”, ne-a spus Marius Constantin.
Zecile de persoane, cu care soarta nu a fost prea blândă, au primit cu uimire și lacrimi în ochi darurile membrilor clubului de off-road. Nici unul dintre  aceștia nu se aștepta că cineva se va gândi la ei în prag de sărbători și vâzând impresionanta manifestare de forțe de la porți, cu greu și-au putut stăpâni lacrimile. Dar și membrii clubului „Off Road” au fost impresionați de cei pe care i-au ajutat. „Mi se face pielea de găină când rememorez cele petrecute în ultimele două zile. Acei oameni nu se așteptau să primească aceste daruri. Au fost valuri de emoții, care ne-au cuprins pe toți. Lacrimi de bucurie și tristețe, totodată”, a mai spus Marius Constantin.
Campania umanitară „Moș Crăciun vine pe roți” a devenit deja o tradiție, fiind organizată în ultimii 5 ani. Membrii acestui club dau asigurări ca o vor organiza și în anii următori. „Această campanie umanitară e deja o tradiție și o vom face an de an, pentru că este o bucurie să dăruiești și să faci oamenii fericiți!”, a adăugat Marius Constantin.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?