Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Dragi Parteneri si Colaboratori


      Dragi Parteneri si Colaboratori,
În numele echipei VRANCARTON doresc să vă mulțumesc pentru încrederea acordată produselor noastre, să vă urez Sărbători Fericite și un nou an prosper și plin de realizări.  
  Gândindu-ne la evoluția din acest an a societății noastre, primul an întreg de activitate, putem spune cu încredere că suntem încântați de ceea ce am realizat împreună cu dumneavoastră  – clienții noștri. Am reușit ca împreună să parcurgem cu succes drumul de la un mic start-up înspre a deveni un nume de referință ca și producător și furnizor de ambalaje din carton ondulat. Am câștigat astfel încrederea dumneavoastră, partenerii noștri locali, și ne-am consolidat în zonă poziția de important producător de cutii și ambalaje din carton. 
  Cea mai mare provocare profesională și personală a noastră depășește granițele bunelor practici. Suntem cu adevărat împliniți atunci când ne putem susține clienții în construirea și realizarea de planuri strategice și complexe de dezvoltare, devenind astfel un furnizor de servicii pentru rezolvarea tuturor provocărilor în ceea ce privește ambalarea de produse.  
  Tehnologia deținută încă de la înființare ne permite să operăm aspectele critice ale cerințelor clienților noștri într-un mod eficient și economic. Acest lucru îl reușim datorită implementării unui model de business bazat pe încredere și inovație. Mulțumirea clienților noștri este etalonul principal cu ajutorul căruia ne măsurăm performanța și prin care încercăm să ne menținem la cele mai înalte standarde de calitate. 
 Având drept scop excelența în calitatea serviciilor oferite, avem privilegiul și plăcerea de a vă informa cu privire la faptul că am introdus în fluxul de producție noi tehnologii,  care permit producerea automatizată a tuturor tipurilor de cutii, inclusiv cele tip bag-in-box , dar și lipirea automată a acestora. Aceste utilaje și echipamente sunt menite să conducă la un alt nivel relația noastră cu dumneavoastră, partenerii noștri.  
  Dorim să mulțumim acționariatului și conducerii de la Crama Gârboiu (SC Mera Com International SRL) pentru susținerea și încrederea arătate încă din primele momente ale colaborării noastre, întregii conduceri a societății VINCON SA  pentru feed-back-ul pozitiv, administratorilor societăților comerciale Balcanic BOPP și Balcanic Prod, conducerii societăților Karin Company, Carpatvin Grup, Mopiel, Cramele Odobești, Senator, SC Pizza Dragonic-Pizzeria  „Grande pizza”, Delpapa, Romintur – GREEN GARDEN, Electric, Insta Electric, Ospeția Vrânceană și tuturor reprezentanților și anagajaților celorlalte societăți comerciale colaboratoare, sprijinul oferit de către  aceștia  fiind definitoriu în evoluția noastră profesională.   
  De asemenea, mulțumim tuturor furnizorilor noștri, atât locali cât și zonali, partenerilor media și apreciem sprijinul și înțelegerea manifestate atât de către autoritățile locale și de control, precum și de către conducerea și reprezentanții instituției bancare Alpha Bank pentru susținerea planurilor noastre investiționale. 
  Totodată, precizăm faptul că pentru întreaga noastră echipă, experiența, loialitatea, integritatea, angajamentul privind calitatea și grija față de comunitatea în care ne desfășurăm activitatea, reprezintă valori asumate și  pe care le practicăm în mod constant. 
  Sperăm ca experiența dumneavoastră cu VRANCARTON să reflecte și să confirme aceste valori fundamentale pe care ne-am construit întreaga noastră cultură organizațională. 
  Sărbători liniștite și fericite ! La mulți ani !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?