Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Bătrân lăsat fără bani de trei romi


Trei cetățeni de etnie romă i-au furat unui bărbat suma de 500 lei. Cei trei au fost observați la timp de jandarmul care asigură paza clădirii în care funcționează Curtea de Conturi. Acesta a intervenit imediat și a reușit să recupereze banii sustrași. La fața locului a ajuns, apoi, o patrulă mobilă de jandarmi.
    „În data de 20.12.2014. subofițerul aflat în serviciu la Curtea de Conturi Vrancea a intervenit pentru prinderea a doi bărbați și o femeie care au furat banii unui batrân. Jandarmul aflat în serviciu la Curtea de Conturi Vrancea în data de 20.12.2014, în jurul orei 11.30, a observat că în stradă, pe trotuarul opus, doi bărbați și o femeie de etnie romă se certau cu un bărbat în vârstă. Acesta a intervenit, reținând persoanele implicate și solicitând în același timp sprijinul unei patrule de mobile de jandarmi. Cele patru persoane au fost conduse la sediul I.J.J. Vrancea. În urma verificărilor s-a constatat că numitul Emil S., de 64 ani, din mun. Focșani, a scos de la un bancomat suma de 500 lei, iar ulterior a fost deposedat de bani de femeia în vârstă de 33 ani, care la rândul său i-a plasat celor doi bărbați, de 44 ani și 16 ani, cei trei fiind domiciliați în com. Râmnicelu, jud. Buzău. Pe numele făptuitorilor a fost întocmit proces-verbal de sesizare a organelor de cercetare penală, fiind susceptibili de comiterea «infracțiunii de furt». Documentele au fost înaintate la Poliția Municipiului Focșani în vederea continuării cercetărilor”, a transmis plutonier adjutant șef Adrian Costescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Vrancea.
    De asemenea, în data de 19 decembrie, jandarmii au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit în blocul G2, de pe strada Constructorului din cartierul Bahne. În urma verificărtilor, ei au stabilit că un bărbat de 48 de ani, băut fiind, și-a lovit sora, dar și pe alți doi vecini. Acum, el va fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte acte de violență.
    „În data de 19.12.2014, în jurul orei 20.30, jandarmii au fost solicitați să intervină la un scandal în zona cartierului Bahne, pe strada Constructorului, blocul G 2. La fața locului s-a deplasat un echipaj mobil de intervenție care a aplanat conflictul și a costatat că numitul Aurel B., de 48 de ani, în urma consumului de alcool a lovit-o pe sora sa Anicuța S., de 39 ani, dar și pe alți doi vecini. Pe numele celui în cauză a fost întocmit proces – verbal de sesizare a organelor de cercetare penală privind «infacțiunea de loviri și alte violențe». Documentele au fost înaintate la Poliția Municipiului Focșani în vederea continuării cercetărilor”, a adăugat purtătorul de cuvânt al jandarmeriei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?