Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Vrânceanul acuzat de zoofilie neagă că a violat caprele. El admite că a avut „o problemă“ cu o fată


Bărbatul din Dumitrești, despre care o femeie a susținut că i-ar fi violat caprele, a insistat să ne ofere un punct de vedere cu privire la acuzațiile aduse, deși Monitorul de Vrancea nu i-a publicat numele, tocmai pentru a-i proteja identitatea. „În ziua respectivă am coborât de acasă pe la ora 15.00 și jumătate și am stat în bar la Sorin, de lângă poliție. Am plecat acasă undeva după ora 12 noaptea. Era ziua numelui meu și am sărbătorit alături de mai mulți prieteni, printre care și Ionuț Pestrițu, ce a fost cu mine în toată această perioadă de timp. Pe la ora 19.00 m-a sunat mama mea și a început să mă ia la rost că unde sunt și că ce am făcut. I-am zis unde am stat toată ziua și atunci mi-a spus că a fost sunată de fosta mea soție, care i-a zis că am intrat peste o babă în curte. Am rămas uimit, deoarece am fost tot timpul la bar. Am stat la bar până pe la ora 24.00, după care am plecat spre casă cu Ionuț. Am sunat-o pe bătrâna în cauză și am început să o iau la rost cum poate să spună așa ceva de mine, dar m-a făcut în toate felurile”, a spus Nicușor Hîrju.
Zilele trecute, el a ales să protesteze în centrul comunei Dumitrești. Și-a legat o pancartă de gât, pe care scria că nu este zoofil. „Am fost în centru, am luat o  pancartă și m-am pus pe un scaun în centrul localității. Nu este corect să mi se pună această etichetă. Nu am făcut așa ceva și nu sunt vinovat. Am cerut să mi se ia o declarație, că nu este drept să mă facă lumea în toate felurile. Vreau probe, martori. Eu nu spun că nu ar fi fost cineva la bătrâna în cauză, dar acela nu am fost eu”, a adăugat acesta.
Tânărul a mai precizat că chestia cu oile și zoofilia a plecat de la o glumă, făcută în urmă cu mai bine de 10 ani. Acum, el e dispus să fie anchetat, să fie supus la toate testele, inclusiv la detectorul de minciuni. „Treaba asta cu oile a plecat de la o glumă de acum 10 ani. Acum nu am nicio legătură cu toate prostiile care mi se pun în spate. Sunt dispus la orice test, chiar și la detectorul de minciuni și dacă este nevoie îl voi plăti eu. Toate aceste nebunii mi se trag de la niște vecini, care nu au loc de mine. Eu am copil acasă de trei ani și șase luni și am o relație de patru luni cu o fată. Nu am nicio treabă cu animalele. Am avut o problemă cu o fată mai demult, însă am plătit pentru fapta pe care am comis-o atunci. Vreau să se facă dreptate și adevărul să iasă la iveală și să nu mai stau cu pata asta pe care mi-o pune lumea”, a mai spus Nicușor Hîrju. 

22 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?