Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Spectacol de binefacere pentru copiii defavorizaţi din Panciu


Casa Orășenească de Cultură Panciu găzduiește, astăzi (sâmbătă-n.r.), spectacolul de binefacere intitulat „Dăruiește căldură!”. Evenimentul, organizat de Asociația „Lumea lui Pinocchio”, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Ioan Slavici”, Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza” și Casa Orășenească de Cultură Mărășești, beneficiază de susținerea Primăriei și a Casei de Cultură a Orașului Panciu.
Spectacolul „Dăruiește căldură!” este dedicat copiilor defavorizați din orașul Panciu, pentru care micii artiști de la Centrul „Pinocchio”, Trupa de Dans „Tropkilaz”, Trupa de Teatru „Protha”, Trupa de Majorete a Orașului Panciu și Corul de Cameră „Cantabile” vor susține momente artistice. De asemenea, spectacolul va mai include o expoziție de produse hand-made cu vânzare și o tombolă, iar Otilia și Adelina Gogu, dar și Formația POLYTON din Focșani vor susține recitaluri.
În cadrul evenimentului vor fi distribuite și cadourile provenite în urma donațiilor realizate pe parcursul campaniei umanitare „Niciun copil fără o jucărie”, inițiată de echipa de coordonare a proiectului Erasmus „Roll The Dice”, de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici”. În perioada 26 noiembrie-8 decembrie, elevii au donat jucării pentru copiii fără posibilități financiare.
Campania s-a bucurat și de sprijinul primarului Iulian Nica. Acesta a donat jucării, precum și un număr 200 de caiete și orare, care vor ajunge la copiii defavorizați tot în cadrul spectacolului din 13 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?