Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Elevii din Gologanu au învățat să se cunoască


În cadrul proiectului „Învață să te cunoști!”, la Åžcoala Gimnazială „Profesor General Gh. Gheorghiu” din Gologanu a avut loc, zilele trecute, activitatea intitulată „Creativitatea”. Au participat elevi și părinți de la fiecare clasă, precum și reprezentanți ai Consiliului Local, cadre didactice, inclusiv directoarea unității de învățământ, Valentina Tîrtan.
Psihologul Tatiana Gabriela Tută, coordonatoarea proiectului din partea Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE), a propus câteva jocuri de imaginație în deschiderea activității, care au contribuit la crearea unei atmosfere relaxante de lucru. „Au fost prezentate și elemente ale creativității, cum ar fi definiție, caracteristici, modalități de stimulare a creativității etc. A urmat apoi un exercițiu de creativitate, unde toți participanții și-au arătat potențialul creativ. În finalul activității, coordonatoarea proiectului, Tatiana Cristian, a propus o activitate pe ateliere cu tema «Ornamente de Crăciun», folosind tehnica quilling. Participanții s-au implicat cu entuziasm și au propus ca produsele creativității să fie expuse pe un panou”, se arată într-un comunicat de presă trimis de profesoara Tatiana Cristian.
Proiectul „Învață să te cunoști!” se desfășoară pe întreg anul școlar 2014-2015, iar diseminarea va avea loc în luna mai a anului viitor. Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea, Primăria Comunei Gologanu și CJRAE Vrancea sunt parteneri în acest proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?