Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

GALERIE FOTO: Ce-mi place în Vrancea. Brandul irenaS


Oricine o cunoaște pe Irena Stoenescu, o place. N-ai cum să n-o placi și, într-un fel ciudat, n-ai cum să nu-ți dorești să ai ceva din felul ei de a fi, din energia ei, din ceea ce pare a fi tinerețe fără bătrânețe, pasiune fără limite pentru frumos, căutare a perfecțiunii, depășire a propriilor limite. De ceva vreme, Irena s-a îndrăgostit de un necunoscut: Patchwork – ul. La început, din această dragoste s-au născut quilturi – cuverturi, table runner – ornamente pentru mese, șorțuri și mănuși pentru bucătărie…
    Încet încet, Irena a ajuns să creeze păturici haioase pentru copii, fețe de perne de Sfântul Valentin, gentuțe, decorațiuni pentru bucătărie, ornamente pentru sărbătorile de iarnă. Cât de frumos și original e brăduțul nostru cu globurile și cizmulițele create de Irena din materiale textile, cu un trenuleț pentru băiețel și Hello Kitty pentru fetiță. Åži cât de mult le-au plăcut copiilor și ce mirați au fost când le-am spus că sunt făcute de Irena cu mâna ei, nu într-o fabrică, în serie, ci unicat, personalizat.

    Irena visează, creează, muncește, iubește, dăruiește. „Cum stați cu pregătirile pentru sărbătorile de iarnă? Iată cum arată darurile pe care vi le propun azi. Sunt ca un început de poveste, șoptit cu drag copiilor de acasă și de ce nu copilului din noi, acum când se apropie…feeriile de iarnă. Fiți siguri că în ciuboțelele de spiriduș vor încăpea, pe lângă dulciuri și jucării, și poveștile iernii, în cuvinte alese cu grijă și rostite duios la gura sobei, în miresme de măr copt și scortișoară… Să ne bucurăm împreună și dați-mi de veste dacă doriți să faceți cadouri celor dragi în ciuboțica mea de spiriduș!”, le scrie Irena prietenilor pe Facebook. Tot acolo spune că „bucuria de a dărui nu trebuie explicată! Åži nici nu vreau să caut cuvintele potrivite. Dar bucuria de a dărui a existat de la început și se va simți mereu în oricare dintre produsele IrenaS…Se apropie sărbătorile de iarnă, ceea ce mă încântă peste măsură, și aidoma unui copil îmi voi umple sufletul de feeria poveștii de iarnă… Acum mă surprind tot mai încântată „să fac lucruri frumoase” și să le dăruiesc! Seria nouă a ghirlandelor de Crăciun va ajunge curând să bucure și să încânte, acolo unde povestea începe simplu, la gura sobei, cu „a fost odată…””.
    Produsele irenaS le găsiți pe www.irenas.ro, dar și pe Facebook, dând o simplă căutare cu numele Irena Stoenescu, iar de luni și la magazinul Hotar din Piața Unirii. Vă veți trezi într-o lume a creativității, a lucrurilor făcute cu migală, a culorilor îmbinate cald, frumos, o lume din care nu veți putea pleca fără să luați ceva care să vă aducă aminte de ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?