Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Elevi de la Liceul Pedagogic, în tabără educațională la Predeal


52 de elevi din cadrul Liceului Pedagogic „Spiru Haret” Focșani, clasele IX-XII, au participat, săptămâna trecută, la o experiență inedită, respectiv o tabără educațională desfășurată la Predeal, în cadrul proiectului POSDRU „Construiește-ți cariera, pas cu pas! Consiliere și orientare profesională pentru elevii din regiunile Centru și Sud-Est”. Acest proiect a fost implementat de Asociația Donit din Brașov, în parteneriat cu Universitățile de Medicină și Farmacie din Tg. Mureș, „Ovidius” din Constanța, „Lucian Blaga” din Sibiu și „Dunărea de Jos” din Galați. 
Activitățile s-au desfășurat pe ateliere de lucru, în cadrul cărora trainerii au instruit elevii cum să alcătuiască un CV de succes, cum să susțină un interviu pentru ocuparea unui loc de muncă dorit, pe care îl consideră potrivit aspirațiilor lor profesionale. De asemenea, au desfășurat activități multiple ce au avut ca tintă cunoașterea de sine, activități desfășurate prin exerciții în echipă. Workshopurile, extrem de benefice prin exercițiile de autocunoaștere, au fost îmbinate cu succes cu activitățile recreative pregătite cu minuțiozitate de organizatori.  
Grupul de elevi de la Liceul Pedagogic a fost însoțit de profesoarele Elena Miron și Natașa Simion, care s-au asigurat că utilul și plăcutul se vor îmbina perfect în cadrul educațional pus la dispoziție de organizatori. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?