Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Un șofer fără permis a provocat un accident. El a fugit de la locul faptei


Un tânăr din Odobești a fost trimis în judecată pentru că a condus fără permis. Mașina condusă de acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar, iar în urma impactului, acesta din urmă a fost proiectat într-un imobil. În același dosar va fi judecat și proprietarul mașinii conduse de primul inculpat, pentru că i-a împrumutat autoturismul deși știa că nu este posesor de permis de conducere. 
În rechizitoriul procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani se arată că fapta a fost comisă la data de 20 iunie, când Octavian Bogdan F., de 26 de ani, s-a urcat la volanul autoturismului lui Marian S., de 25 de ani, și a plecat la plimbare pe strazile Odobeștiului. Într-o intersecție, tânărul fără experiență a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar, iar acesta din urmă a fost proiectat într-un imobil. După eveniment, Octavian Bogdan F. a plecat de la fața locului, fiind identificat ulterior. A fost testat cu aparatul alcooltest, ocazie cu care s-a stabilit că nu era băut. La audieri, șoferul a recunoscut că nu are permis. În ceea ce-l privește pe cel de-al doilea inculpate din dosar, acesta a spus că nu știa că cel căruia i-a dat mașina nu deține permis de conducere, dar în urma anchetei s-a stabilit contrariul.
    Tot pentru o infracțiune la regimul rutier va fi judecat de magistrații Judecătoriei Focșani și un bărbat din Ojdula, județul Covasna. Ferenc D., de 58 de ani, a fost trimis în judecată pentru conducere cu permisul anulat. La data de 3 iulie, el a fost oprit în trafic în timp ce conducea un autoturism VW, pe raza satului Greșu, comuna Tulnici. Din verificări a rezultat că bărbatul are permisul anulat din anul 1998, printr-o decizie a Curții de Apel Brașov. Cu toate acestea, bărbatul a continuat să conducă. În rechizitoriu se arată că el a mai fost sancționat și anterior pentru infracțiuni la regimul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?