Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Principii învechite despre căsnicie care pot fi încălcate în prezent


Sfaturile clasice privind o căsnicie fericită sunt văzute de unele persoane ca fiind fundamentale pentru o relație de durată, în timp ce alte persoane le consideră învechite și ancorate într-un trecut care nu mai are nimic de-a face cu stilul de viață din prezent, potrivit womanitely.com. Editorii site-ului womanitely.com au întocmit o listă cu principii pentru o căsnicie fericită care pot fi încălcate cu ușurință în prezent fără a pune în pericol mariajul, ci dimpotrivă – pentru a-l face mai puternic.
Dormiți întotdeauna împreună. În prezent, multe cupluri sunt nevoite să doarmă separat dintr-o mulțime de motive. Niciunul dintre parteneri nu ar trebui să se supere din acest motiv, nefiind deloc un semn al sfârșitului relației. Fiecare ar trebui să se bucure de posibilitatea de a dormi singur, ca în copilărie.
Certurile duc la divorț. Se întâmplă adesea ca problemele nerezolvate dintre soți să ducă la certuri, dar pare, totuși, o copilărie ca aceștia să se gândească la despărțire. Există o mulțime de modalități de rezolvare a disputelor, important este să existe dorința de a rămâne împreună. Problemele trebuie rezolvate prin discuții, fără frica de despărțire.
Vacanțele trebuie făcute mereu în doi. Uneori, câteva zile de vacanță fără partenerul de căsnicie poate fi o sursă de inspirație și de întărire a legăturii dintre cei doi. Este foarte util ca uneori, el să meargă în weekend în excursie doar cu băieții, așa cum și femeilor le va fi bine dacă vor petrece câteva zile doar cu prietenele lor. Ideal ar fi ca vacanțele să fie simultan, pentru ca niciunul dintre parteneri să nu se simtă singur.
Un cuplu trebuie să aibă doar pasiuni comune. Într-o relație, nu este necesar ca ambii parteneri să aibă aceleași pasiuni sau hobby-uri. Evident, este minunat dacă se întâmplă ca soții să aibă hobby-uri comune, dar dacă nu este cazul, pasiunile diferite pot fi un subiect de discuție, un moment de împărtășire a emoțiilor.
Evitați legarea de prietenii cu persoane de sex opus. Este în regulă să aveți prieteni de sex opus. Cu astfel de legături, fiecare persoană devine mai completă. Acesta nu este un semn de căutare a unei relații romantice. În cazul în care unul dintre parteneri sau chiar ambii sunt geloși, se poate adopta soluția întâlnirilor în grup, astfel încât toți să se cunoască.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?