Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Veniți să „DĂRUIM ÎMPREUNĂ pentru o lume mai bună!”


„Dăruim împreună pentru o lume mai bună!” este motto-ul sub care „Monitorul de Vrancea” și Asociația „ȘAPTE – Șanse Alternative Pentru Toți în Educație” derulează, anul acesta, tradiționala Campanie de Crăciun ce are ca scop ajutorarea unor persoane nevoiașe din județul nostru. Campania a demarat ieri, cu prilejul Zilei 
Internaționale a Voluntarului, și va continua până pe data de 20 decembrie, urmând ca toate donațiile venite din partea dumneavoastră, a vrâncenilor care doriți să vă alăturați acestui demers umanitar, să ajungă la destinatari. În perioada următoare, în paginile cotidianului nostru veți putea citi poveștile impresionante ale unor oameni de la care norocul pare să-și fi întors fața, despre copii a căror nădejde se îndreaptă doar spre îngerul lor păzitor, despre suflete care se încăpățânează să rămână frumoase deși sunt apăsate de sărăcie, griji, lipsuri și nevoi.
 Oricine dorește să se alăture campaniei noastre poate dona orice, de la alimente neperisabile, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării, dulciuri, cărți pentru copii și adulți, articole de igienă, rechizite, pături, lenjerii, într-un cuvânt orice lucruri care ar putea aduce bucurie și ar putea face sărbătorile de iarnă mai lipsite de griji pentru semenii mai puțin norocoși. „Asociația ȘAPTE – Șanse și Alternative Pentru Toți prin Educație – își dorește să pună în folosul comunității tot ce are de valoare: ideile, oamenii și nevoile acestora. Motivul pentru care ne-am gândit la un «Crăciun de șapte stele» pornește din puterea noastră și a cunoscuților noștri de a fi mai aproape în perioada Crăciunului, celor care nu au atât de mulți prieteni, însă și i-ar dori. Cu tot ce înseamnă prietenia: bunătate, sprijin, dăruire. Vrem să dăruim celor care se simt singuri, momente frumoase și noi prieteni pe termen lung. Invităm lângă noi multe suflete fericite – voluntarii Vrancei – care vor strânge dulciuri, jucării și jocuri, rechizite, haine, cărți pentru copii, adulți și bătrâni din diverse comunități ale Vrancei”, au spus Margareta Tătăruș, președinta Asociației ȘAPTE Focșani, și Marilena Șerbănuț, vicepreședinte.
 Așadar, haideți să dăruim! Vă așteptăm la sediul redacției noastre din strada Tinereții nr.1, de luni până vineri, cu orice doriți să trimiteți semenilor noștri aflați în nevoie. Dacă doriți să obțineți informații suplimentare despre campania noastră, o puteți face contactându-ne la adresele de email: redactie@monitorulvn.ro, laura_breana@monitorulvn.ro, persoană de contact Laura Breană, sau la adresa de email: asociatiasapte@gmail.com ori pe Facebook www.facebook.com/asociatia.sapte, persoane de contact Margareta Tătăruș, președinta Asociației ȘAPTE din Focșani, și Marilena Șerbănuț, vicepreședintă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?