Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Infopol : Evenimente rutiere – Mandate de arestare – Agresiuni cercetate de poliţişti – Radare


Evenimente rutiere 

    La data de 4 decembrie a.c., ora 12.56, polițiștii din Panciu au fost sesizați de S. Gheorghe Cosmin, de 21 ani, din comuna Movilița, cu privire la faptul că în timp ce conducea o autoutilitară pe raza comunei Å¢ifești l-a acroșat pe T. Ion, de 68 ani, din comuna Å¢ifești, care circula pe o bicicletă în aceeași direcție de mers și fiind în stare de ebrietate a schimbat brusc direcția de mers către stânga. Biciclistului i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Mandate de arestare

    La data de 4 decembrie a.c., Judecătoria municipiului Adjud a dispus arestarea preventivă pentru N. Gabriel, de 22 ani, din comuna Homocea, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Agresiuni cercetate de polițiști

    La data de 4 decembrie a.c., ora 15.28, polițiștii din Negrilești au fost sesizați de I. Costică, de 68 ani, din comuna Negrilești, despre faptul că la data de 16 noiembrie a.c., ora 15.00, în urma unor discuții în contradictoriu purtate cu S. Costică, de 48 ani, din aceeași localitate, a fost lovit cu pumnii și picioarele atât de către acesta cât și de către fiul său S. I., de 15 ani, provocându-i leziuni care necesită 12-14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Totodată, bărbatul a mai susținut faptul că cei doi i-ar fi distrus și cherestea în valoare de 300 lei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 4 decembrie a.c. ora 22.00, polițiștii din Vizantea Livezi au fost sesizați de R. Vasile, din localitate, despre faptul că în timp ce se afla la cantonul Silvic Peștera ar fi fost agresat. În urma primelor verificări efectuate a rezultat faptul că în seara aceleași zile, M. Valeriu, de 56 ani, din comuna Mera, pe fondul unui conflict spontan, l-a lovit cu coada unui topor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?