Ediția: Joi 6 iunie 2024. Nr. 6643
Ediția: Joi 6 iunie 2024. Nr. 6643

GALERIE FOTO: Pavel Bartoş joacă la Focşani pe scena Ateneului Popular. Ce spectacole mai puteţi vedea


    Pavel Bartoș, prezentator al show-urilor de televiziune „Românii au talent” și „Vocea României” va juca luni, 8 decembrie, începând cu ora 19.00, pe scena Ateneului Popular „Maior Gheorghe Pastia” din Focșani, în spectacolul ” Liniște! Sărut. Acțiune! „. Piesa Teatrului Odeon îi are ca protagoniști pe Pavel Bartoș și Elvira Deatcu. O adaptare de Peter Kerek după filmul „Living in Oblivion” de Tom Dicillo, în regia lui Peter Kerek, piesa este o savuroasă comedie care dezvăluie culisele turnării unui film de dragoste. Alături de Pavel Bartoș, care joacă în rolul regizorului căruia îi scapă totul de sub control, îi puteți vedea la lucru pe platoul de filmare pe  Elvira Deatcu, Gelu Nițu, Irina Mazanitis, Paula Niculiță/ Alina Berzunțeanu, Marius Damian, Ioan Batinaș, Alexandru Papadopol, precizează hotnews.ro.
    Tot la Ateneu, duminica aceasta, de la ora 17.00, are loc Reuniunea Corală „Laudă Suflete al meu pe Domnul” (ediția a IV-a), organizatori: Ateneul Popular și Cvintetul Vocal „Accord” Centrul de Zi „Dănuț”, Parohia Broșteni I. Intrarea este liberă!
    Luni și marți, pe 8 și 9 decembrie, de la ora 19.30, la Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia” din Focșani, sunteți invitați la spectacolul „Hangița”, de Carlo Goldoni. Regia și scenografia sunt semnate de directorul Teatrului, Sorin Francu.
    Săptămâna viitoare, pe 10 și 11 decembrie, de la ora 19.00, Teatrul Municipal prezintă „Jocuri bizantine”, de Gyorgy Mehes, traducere Zeno Fodor, cu: Paula Grosu, Sorin Francu, Adrian Damian, Adrian Rădulescu. Spectacolul este realizat de Mihai Lungeanu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?