Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Angelina Jolie şi Brad Pitt, primiţi în Biroul Oval


Președintele Statelor Unite, Barack Obama, i-a primit miercuri pe Angelina Jolie și Brad Pitt în Biroul Oval, pentru a discuta îndeosebi despre lupta împotriva violențelor comise asupra femeilor, a declarat un oficial al Casei Albe.
În cursul întâlnirii, președintele ‘a vorbit cu dna Jolie despre lupta ei împotriva atrocităților în masă și a violențelor sexuale comise asupra femeilor’, arată Jamie Smith, purtător de cuvânt adjunct al preșe-dinției americane. Întâlnirea nu figura pe agenda oficială a lui Obama, iar presa n-a avut acces, însă ziariștii i-au zărit pe cei doi actori pe fereastra Biroului Oval.
Angelina Jolie a încheiat filmările la prima ei peliculă ca regizoare, ‘In the Land of Blood and Honey’, care prezintă ororile războiului din Bosnia (1992-1995) și îndeosebi suferințele îndurate de femei. Potrivit asociațiilor locale, circa 20.000 de femei, în majoritate musulmane, au fost victime ale abuzurilor sexuale în timpul conflictului bosniac, în care au murit circa 100.000 de persoane.
Angelina Jolie și Brad Pitt formează unul din cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood. Ei au șase copii, dintre care trei adoptați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?