Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Corul Pastorala va susține mai multe concerte de colinde


Corul de Cameră Pastorala anunță deschiderea stagiunii de concerte dedicate marii Sărbători a Creștinătății, respectiv Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos. Pe 6 decembrie, de Moș Nicolae, corul Pastorala va concerta, începând cu ora 12.00, la Biserica „Sf. Nicolae Nou”, iar pe 14 decembrie, începând cu ora 16.00, în comuna Vulturu, va avea loc un concert de colinde tradiționale.
Pe 19 decembrie, la Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia”, începând cu ora 18.00, va avea loc un concert tradițional de colinde și cântece de stea. La acest spectacol, invitați speciali sunt: corul mixt „Neagu Ionescu”, dirijat de Geanin-Cristian Oprea, corul bărbătesc „Sf. Ioan Damaschin”, dirijat de arhidiaconul Alexandru Bîrsan. Cele două coruri aparțin Catedralei Arhiepiscopale Buzău. De asemenea, tot la evenimentul din data de 19 decembrie, va fi prezent și corul mixt „Ștefan Andronic” din Vulturu, dirijat de profesor doctor Dumitru Săndulachi, iar actorii Paula Grosu și Sorin Francu vor recita. Apoi, pe 21 decembrie, începând cu ora 17.00, la Catedrala Arhiepiscopală „Mântuirea Neamului” din Buzău, corul Pastorala va susține un concert tradițional de Crăciun.
În perioada 22-24 decembrie, corul Pastorala va continua să cânte colinde prin Focșani, iar în a doua zi de de Crăciun, pe 26 decembrie, va fi prezent la Catedrala romano-catolică „Sf. Anton”, începând cu ora 12.00.
Aceste concerte vor fi organizate cu sprijinul Asociației Naționale Corale din România, Consiliului Local și al Primăriei Focșani, Direcției pentru Cultură și Patrimoniu Național Vrancea, Centrului Cultural Vrancea și al Protoeriei 1 Parohia Sf. Nicolae Nou.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?