Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Actorul Dwight Henry, anchetat pentru crimă


Dwight Henry, un brutar devenit actor, ce a cunoscut succesul cu rolul de debut din filmul „Tărâmul visurilor/ Beasts of the Southern Wild” din 2012, este cercetat de procurorii americani referitor la o crimă din 2006, aceștia neînțelegând de ce Henry a scăpat atunci de anchetă, transmite Reuters. 
Dwight Henry a fost arestat în urmă cu opt ani legat de uciderea prin înjunghiere a unui bărbat, dar a fost eliberat fără a i se aduce vreo acuzație, a declarat Christopher Bowman, reprezentant al Parchetului din New Orleans. „Biroul nostru a redeschis dosarul și nu ne este clar de ce cazul a fost respins”, a spus Bowman, care a precizat că ancheta din urmă cu opt ani a fost efectuată de o administrație mai puțin agresivă când vine vorba despre anchetarea crimelor violente.
Procurorii nu au comunicat un parcurs privind momentul în care l-ar putea acuza pe Henry, în mod oficial, de implicare în crima din 2006, potrivit lui Bowman, care a adăugat că legea din statul american Louisiana nu impune nicio limitare privind perioada de anchetare a unei crime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?