Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Cântăreața Solange Knowles, sora celebrei Beyonce, s-a căsătorit cu regizorul Alan Ferguson


Artista Solange Knowles s-a căsătorit cu regizorul de videoclipuri din industria muzicală Alan Ferguson la o biserică din New Orleans, scrie agenția UPI. Knowles, 28 de ani, și Ferguson, 51 de ani, și-au anunțat logodna în iunie după cinci ani de relație. La ceremonie au fost prezenți în jur de 200 de invitați, printre care s-au numărat sora miresei, celebra Beyonce, și partenerul acesteia Jay-Z, precum și Julez, băiatul lui Solange din căsătoria anterioară cu Daniel Smith, și cântăreața Janelle Monae scriu E! News și revista People.
    Surorile Knowles și Jay-Z au fost subiectul unor relatări de presă în luna mai, când o cameră video de la hotelul Standard din New York a înregistrat cum rapperul Jay-Z a fost atacat cu pumnii și picioarele de Solange Knowles, clipul devenind viral pe internet. Solange a fost supărată că rapperul urma să ia parte la o petrecere organizată de Rihanna fără ca soția sa Beyonce, sora lui Solange, să participe. ‘Ceea ce este cel mai important este că familia mea și eu suntem toți bine’, a declarat după acest incident Solange pentru revista Lucky, adăugând că atât ea cât, și Jay Z și-au asumat responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat și familia a trecut peste acest incident.
    Solange Knowles a cântat o perioadă în formația Destiny’s Child, iar ulterior a îmbrățișat o carieră solo, la 16 ani având primul său album solo — ~Solo Star~ (2003). Alan Ferguson a regizat numeroase videoclipuri pentru Katty Perry și John Legend și a câștigat un premiu BET pentru cel mai bun regizor de videoclipuri, pentru videoclipurile lui Beyonce, ‘Party’ și ‘Dance for You’, potrivit People.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?