Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Un medic ginecolog foarte cunoscut A MURIT


Lumea medicală vrânceană este din nou în doliu. Cunoscutul medic ginecolog Neculai Tudorache a trecut la cele veșnice. Acesta avea aproximativ 75 de ani, iar în ultimii ani a activat doar în mediul privat. Medicul Neculai Tudorache a lucrat mai bine de 30 de ani în Secția de Obstetrică Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență Focșani, fiind, într-o perioadă, și medic șef de secție.
Toți cei care l-au cunoscut, prieteni și colegi, au numai cuvinte de laudă la adresa medicului. „A fost un coleg de excepție. A lucrat la Secția de Ginecologie peste 30 de ani. Un medic excepțional, care se comporta foarte frumos cu pacientele, dar și cu noi, colegii. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, ne-a declarat medicul diabetolog Gheorghe Cocioabă. „Îmi pare foarte rău să aud asta. A fost un medic excepțional, blând, care se comporta foarte frumos cu pacientele. Am colaborat ani buni și a fost un coleg excepțional. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a spus medicul anestezist Mihai Cârstea.
Trupul neînsuflețit al medicului Neculai Tudorache este depus la Biserica Săpunari, iar slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, în Cimitirul Sudic.
Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

     Dumnezeu să-l odihnească în pace!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?