Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Se asfaltează de zor la Obrejița


Autoritățile locale din comuna Obrejița au terminat ieri de asfaltat ultima porțiune a străzii DC 159. Primarul localității, Nicu Pardos, supervizând lucrările pe drumul cu pricina, a precizat că proiectul a fost demarat din anul 2012 și finalizat acum. „Terminăm asfaltarea străzii DC 159, în lungime de doi kilometri. Proiectul l-am început în primăvara anului 2012, din 7 kilometri de drumuri comunale, deja avem asfaltați 4 kilometri. Restul de trei anul viitor. Vom finaliza asfaltarea tuturor drumurilor din localitate. Această porțiune de drum pleacă din DN 2 – E 85 și străbate drumul din satul vechi al comunei și ajunge în Drumul Județean 202 E. Am închis o buclă și o altă buclă în zona școlii și urmează acum când terminăm să ne mutăm în altă parte pe o porțiune de 500 de metri, să închidem bucla de la primărie tot în DJ 202 E”, a spus Nicu Pardos, primarul localității.
    Acesta a adăugat că „mai am 8 străzi între 150-200 de metri, totalizând 7 kilometri de asfalt ce urmează să-l punem anul viitor. Sunt convins că benefiiciind de sprijinul Consiliului Județean vom termina de asfaltat toate drumurile de la nivelul localității. Oamenii trebuie să înțeleagă că în 10 ani de când este înființată comuna, nimeni nu a bătut un cui în comună decât PSD, Consiliul Județean Vrancea, prin grija domnului Marian Oprișan. Dacă nu era dânsul, nu existam”.

    Cât privește realizările de la nivelul localității, primarul spune că în cei 10 ani de la înființarea comunei Obrejița, toate edificiile au fost realizate cu sprijinul Consiliului Județean. „Sunt atâtea obiective care au fost făcute la nivel de localitate. Sunt mândru că suntem poarta de intrare în județ și la anul avem un motiv în plus de bucurie că vom avea toate străzile asfaltate. Mai nou, pot să vă spun că a venit proiectantul care se ocupă de canalizare. Au făcut ridicarea topo și ce mai aveau de făcut și sunt convins că în 2016 vom începe și canalizarea localității. Această lucrare  va fi realizată cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea și vreau să îi mulțumesc domnului președinte Marian Oprișan pentru grija pe care o are față de comuna noastră”, a spus Nicu Pardos. Primarul Pardos îi îndeamnă pe toți locuitorii pe care îi păstorește ca duminică, pe 16 noiembrie, să-l voteze pe Victor Ponta președinte al României. „Pentru duminică sunt convins că toți românii, cetățenii județului Vrancea și cetățenii de la mine din localitate vor vota Victor Ponta președinte. Este singurul care este capabil să facă ceva pentru această țară”, a spus primarul.  

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?