Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

O elevă de la Cuza, singurul candidat pentru funcția de președinte al elevilor


Elevii își aleg mâine reprezentanții în Consiliul Județean al Elevilor (CJE). Pe 9 noiembrie s-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor, apoi a urmat etapa validării dosarelor de candidatură în cadrul Comisiei de Concurs și Validare a procesului electoral. Astfel, pentru funcția de președinte s-a înscris în cursă un singur candidat. Este vorba de Melisa Lupu-Leica, de la Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani. Pentru funcția de vicepreședinte s-au înscris patru candidați, mai exact: Alina Gabriela Titire, de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, Elena Georgiana Rogozan, de la Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud, Alexandru Mănăilă, de la Liceul cu Program Sportiv, și Adelina Palade, de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”. Pentru funcția de secretar al Consiliului Județean al Elevilor s-a înscris Iulian Nicu Tătaru, de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”.
De asemenea, s-au făcut înscrieri și pentru funcțiile de directori ai anumitor departamente din cadrul CJE. Astfel, pentru funcția de director al Departamentului Concursuri școlare și extrașcolare s-au înscris: Cristina Alina Bratu (Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani) și Andreea Violeta Pătrântaș (Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud), pentru funcția de director al Departamentului Comunicare și relații publice s-au înscris Gabriela Săcăluș (Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani) și Denisa Bejan (Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud), pentru funcția de director al Departamentului Avocatul Elevului s-au înscris Carla Nicolaș (Colegiul Național  „Unirea”) și Ana-Mihaela Acatrinei (Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud), iar pentru funcția de director al Departamentului Cultură, educație și programe școlare s-a înscris Andrei Sbârnea (Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani).
S-au făcut înscrieri și pentru funcția de director al Departamentului Formare și educație nonformală, unde s-au înscris Cristina Popa (Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud) și Andreea Rănghianu (Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani), dar și pemntru funcția de director al Departamentului Sport și programe de tineret, funcție pentru care s-au înscris Raluca Elena Pleșa Pătrășcan (Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani) și Florin Toader (Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani).
Alegerile pentru stabilirea noului bord de conducere vor avea loc joi, în Sala Mare de Ședințe a Inspectoralului Școlar Județean, începând cu ora 14.00, în cadrul Adunării Generale a Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, când va fi prezentat și Raportul de Activitate al actualului Birou Executiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?