Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Infopol : Evenimente rutiere – Deces cercetat de poliţişti – Radare


Evenimente rutiere

    La data de 10 noiembrie a.c., ora 15.40, pe DN 2D în afara comunei Bolotești, G. Vasile, de 69 ani, din comuna Paltin, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenției a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un podeț din beton. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 10 noiembrie a.c., ora 14.35, polițiștii din Tâmboiești au fost sesizați despre faptul că B. Marian, de 25 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo pe drumul forestier ce face legătura între satul Ruget și pădurea Tîmboiești a căzut din căruța încărcată cu lemne. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani pentru a primi îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Deces cercetat de polițiști

    La data de 10 noiembrie a.c., ora 13.25, trenul Regio 5108 Mărășești – Buzău, la intrare în Stația CF Focșani, în zona kilometrului 204 +700m, a accidentat mortal o persoană de sex bărbătesc. În urma primelor verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză s-a așezat pe linia de cale ferată și a ignorat semnalele acustice ale locomotivei, fiind accidentată mortal. Asupra sa nu au fost găsite acte sau obiecte care să conducă la identificare. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?