Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

VREMEA va fi caldă pentru această perioadă


Joi, vremea va fi caldă pentru această perioadă din an în aproape toată țara, cu deosebire în vest și în centru și în zonele de deal și de munte, informează Administrația Națională de Meteorologie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în regiunile vestice, unde vor fi posibile ploi slabe, izolate. În orele dimineții și din nou noaptea se va semnala ceață local în Oltenia, Muntenia și Moldova și izolat în Transilvania. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în vestul teritoriului și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade, posibil mai scăzute local în Lunca Dunării, unde ceața va fi mai persistentă; minimele termice se vor încadra între -4 grade în estul Transilvaniei și 14 grade în Dealurile de Vest.
La București, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu ceață sau nebulozitate joasă, la începutul zilei și pe parcursul nopții. Vântul va sufla în general slab. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât în zilele precedente, astfel că maxima va fi de 15…16 grade, iar minima de 3…5 grade.

Vineri, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporare, iar în sud și în est dimineața și noaptea pe arii restrânse va fi ceață. Izolat vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Banat și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 23 de grade, izolat mai mici în sudul Olteniei și zonele joase din Moldova, unde ceața sau norii stratiformi vor persista. Minimele termice vor fi cuprinse între 3 și 14 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -1 grad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?