Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Televiziunea Megamax înlocuieşte Sport 1, care nu mai emite în România


Televiziunea pentru copii și adolescenți Megamax își extinde programul de difuzare de la 15 ore la 24 de ore pe zi, începând de miercuri, înlocuind Sport 1, care a fost difuzată pe aceeași frecvență și care își încetează emisia în România. de miercuri, 5 noiembrie, la opt ani după lansarea pe piața audiovizualului românesc. În România, Sport 1 a fost difuzată pe aceeași frecvență cu televiziunea pentru copii Megamax. Astfel, Sport 1 emitea seara, iar Megamax, în prima parte a zilei.
Potrivit unui comunicat al companiei AMC Networks International Central Europe, remis marți agenției MEDIAFAX, Megamax, televiziunea de acțiune și aventură pentru copii și adolescenți, își extinde începând de miercuri, de la ora 7.00, programul de difuzare, de la 15 ore la 24 de ore pe zi. Sport 1, care era difuzat pe aceeași frecvență ca Megamax, își va înceta emisia, conform comunicatului oficial al companiei.
 Sport 1 și Megamax au fost difuzate împreună pe aceeași frecvență în grilele companiilor RCS&RDS, UPC și ale unor operatori de cablu mai mici, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din industria de media. Astfel, este de așteptat ca Megamax să poată fi văzut în continuare în grilele acestor companii de cablu. Deși își va înceta emisia în România, televiziunea Sport 1 va emite în continuare în Ungaria. Televiziunea Megamax este destinată telespectatorilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani și difuzează seriale și programe live. Televiziunea difuzează în premieră în România seriale precum „Åžcoala apei albastre”, „Surferii”, „The Avatars”, „Mudpit”, „Baschetbaliștii”, „Code Lyoko”, „Transformers”, „Twisted Whiskers”, „Dex Hamilton”, „Huntik”, „Gormiții”, „Speed Racer: generația următoare”, „LEGO Legendele din Chima” și „Iron Kid”. Totodată, serialul „Angry Birds”, care a dat viață personajelor și aventurilor unuia dintre cele mai îndrăgite jocuri din istorie, este difuzat doar la Megamax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?