Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Maradona, filmat în timp ce îşi loveşte fosta logodnică


O înregistrare în care fostul fotbalist Maradona pare să-și lovească fosta logodnică Rocio Oliva a fost dată publicității de un post de televiziune din Argentina. În înregistrare, care are o durată de 30 de secunde, se observă cum fostul fotbalist, aflat  sub influența băuturilor alcoolice, se ridică de pe o canapea și se îndreaptă către logodnica sa, o fostă fotbalistă de 24 de ani, căreia îi reproșează că vorbește prea mult la telefon, informează Daily Mail.
În momentul în care Maradona (53 de ani) ajunge lângă tânără, acesta o lovește cu pumnul de câteva ori, femeia rugându-l să se oprească și să nu o mai lovească: „Diego oprește-te, calmează-te, oprește-te”. Rugat să comenteze imaginile, Maradona a negat că ar fi lovit-o pe fosta sa logodnică, precizând că doar a încercat să-i ia telefonul din mâini. „Am aruncat telefonul în aer, dar vă jur că nu am lovit niciodată o femeie”, a precizat actualul antrenor.
Potrivit Daily Mail, mătușa lui Rocio Oliva a declarat despre Maradona că este un „sociopat” și că imaginile surprinse fac parte dintr-o înregistrare mai lungă. Cei doi s-au logodit în februarie 2014, după o relație de aproximativ un an, însă s-au despărțit în vara acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?