Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Judoka vrânceni s-au întors cu medalii de la „Cupa Mureşul“


Ajunsă la ediția a patra, „Cupa Mureșul CIS Gaz” la judo, organizată de C.S. Samuraii Florii de Cireș, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș, Consiliul Județean Mureș și CIS GAZ. „Cupa Mureșul” a reunit la start un număr de 600 de judoka, de la 45 de cluburi, atât din țară cât și din străinătate, fiind un concurs rezervat copiilor sub 14 ani.
Întâlnirile au fost oficiate de către arbitrii Federației Române de Judo. Åžcoala de judo din Vrancea și-a reconfirmat valoarea și la această competiție, iar micuții judoka vrânceni s-au întors acasă cu medalii. Judoka de la LPS – CSÅž Focșani sunt antrenați de Iulian Surlă, Stănică Grosu, Dumitru Zisu și Marinel Palade.

Rezultatele sportivilor de la LPS-CSÅž Focșani:
Under 10: Răzvan Cazan – locul III la categ. 21kg, Dragoș Rus și Ionuț Dediu – locul V la categ. 34kg, Alexandru Lungu – locul III la categ. 30kg, Mădălin Mușat – locul III la categ. +50kg, Ioana Toma – locul I la categ. 40kg.
Under 12: Robert Iamandi – locul II la categ. 30kg, Dennis Stoica – locul II la categ. 42kg.
Under 14: Lorenzo Moise – locul I la categ. 38kg, Riccardo Stoica – locul I la categ. +60kg, Claudiu Neagu – locul I la categ. 42kg, Alexandru Solomon – locul III la categ, 55kg, Emil Neagu – locul V la categ. 34kg și Alexandru Săcăluș – locul V la categ. 42kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?