Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Premii pentru copiii talentați


Copiii vrânceni care au participat la Festivalul Național de Teatru, Muzică și Dans pentru copii „Neghiniță”, care se desfășurat în Bacău, s-au întors cu premii importante. La secțiunea muzică ușoară categoria 5-7 ani, premiul I a fost câștigat de Mihai Bratosin, din Popești, cu melodia „Meravigliosa”. Ana Maria Istudor, din Focșani, cu melodia „Sway”, a câștigat trofeul categoriei 5-7 ani și premiul Radio Iași.
La categoria 8-9 ani, Ștefania Roberta Cioară, din Gugești, cu melodia „Girl on fire”, a obținut o mențiune, iar Mădălina Maria Vasilache, din Focșani, cu melodia „Mai vreau încă povești”, a obținut premiul II. Iulia Novac, din Focșani, a interpretat melodia „Muzica” și a primit premiul special, Giulia Andonescu, din Cîmpineanca, a obținut premiul I cu melodia „Caruso”.
La categoria 12-13 ani, Alisa Lupu, din Focșani, care a interpretat melodia „Doar când ai prieteni”, a obținut o diplomă de participare. La categoria 14-16 ani, Teodora Carmen Cioară, din Gugești, a cântat „Je t’aime” și a câștigat premiul II, iar Mara Andra Monac, din Mărășești, a obținut mențiune pentru interpretarea melodiei „Russian roulette”. Andra Iulia Roșca, din Focșani, a cântat „Ani de liceu” și a primit premiul special, iar Monica Ștefan, din Milcovul, care a cântat melodia „E ritorno da te”, a primit diplomă de participare. La categoria 16-18 ani, Alina Elena David, din Dumitrești, care a interpretat melodia „Salcia”, a obținut premiul III.
Toți premianții urmează cursurile școlii de muzică Viamusic, coordonată de profesoara Aurelia Vaida. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?