Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Un tânăr șofer a intrat cu Mercedesul într-o autoutilitară



    Un tânăr, șofer de Mercedes, a făcut praf o autoutilitară și a rănit două persoane, în urma unei depășiri neregulamentare. Șoferul autoutilitarei, Viorel B., de 34 de ani, a fost rănit grav, iar pasagerul din același autovehicul, Tudorel I., de 38 de ani, a fost rănit ușor.
    Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului, în cartierul Sud al municipiului Focșani, la intrarea dinspre Golești. Șoferul Mercedesului, Florin C., de 21 de ani, venea de la Golești și se deplasa spre centrul orașului, iar în apropierea stației peco Mol, el s-a angajat în depășirea mai multor mașini. A părăsit sensul său de mers și a ajuns cu autoturismul pe sensul opus, unde s-a ciocnit cu o autoutilitară, care circula regulemantar și în care se aflau două persoane. În urma impactului, care a fost destul de puternic, șoferul și pasagerul din autoutilitară au fost răniți. Cei doi au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale și pentru investigații medicale suplimentare.
    La locul accidentului au ajuns și polițiștii de la Biroul Rutier Focșani, care au făcut primele cercetări pentru a stabili cauzele accidentului. Primele concluzii arată că șoferul Mercedesului se face vinovat de producerea evenimentului rutier.
Oamenii legii au întocmit dosar penal de cercetare și fac în continuare verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. „Accidentul s-a produs la ora 12.25, pe Bulevardul București din municipiul Focșani. Din primele verificări a rezultat că șoferul unui autoturism marca Mercedes, în timp ce se deplasa pe Bulevardul București din direcția DN 2 E85 către centrul municipiului Focșani, în dreptul stației peco Mol a efectuat manevra de depășire a mai multor autoturisme, a părăsit sensul său de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu o autoutilitară de transport marfă ce se deplasa pe sensul opus. În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului și a pasagerului din autoutilitară. A fost întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului”, ne-a declarat comisarul Mădălin Ciolan, de la Biroul Rutier Focșani.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?