Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Rasa de câini preferată ţine de personalitate


Proprietarii de Yorkshire Terrier sunt cei mai fericiți dintre posesorii de câini, potrivit unui studiu britanic care a corelat rasele canine cu personalitatea celor care le dețin. Acest studiu a fost realizat în Marea Britanie de compania Frontline Spot On, care produce tratamente veterinare împotriva puricilor și căpușelor, potrivit dailymail.co.uk.
Potrivit studiului, bogătașii preferă câinii din rasa bulldog olandez sau pug, în timp ce persoanele care oferă foarte mult din timpul lor altora preferă micii câini din rasa Chihuahua. 
Câinii din rasa Golden Retriever au cei mai inteligenți stăpâni, potrivit aceluiași studiu care a descoperit și faptul că fanii muzicii rock preferă animalele din rasa Bulldog francez, stăpânii acestora fiind convinși că animalele lor știu ce gândesc. Persoanele care se află mai mereu într-o relație, dar nu sunt niciodată mulțumite și vor să o încheie preferă câinii din rasa bulldog, în timp ce cuplurile căsătorite care au șansa unei căsnicii lungi și fericite vor alege ca animal de companie un câine din rasa bulldog olandez sau pug.
Oamenii singuratici au de cele mai multe ori un labrador, în timp ce proprietarii de mașini sport vor alege, de cele mai multe ori, dacă vor un câine, un dalmațian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?