Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Cum va fi vremea luni și marți


Luni, vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi la nivelul întregii țări, mai semnificativ însă în regiunile estice și de sud-est. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în cursul nopții în nordul teritoriului, unde doar pe arii restrânse va ploua slab, informează Administrația Națională de Meteorologie. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade, iar cele minime între 5 și 13 grade, ușor mai mici în depresiuni. Dimineața și noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse se va semnala ceață.
La București, vremea va fi frumoasă și se va încălzi semnificativ față de ziua anterioară. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Dimineața și noaptea se va semnala ceață.

    Marți, în vestul, nordul și în centrul țării vor fi înnorări temporare și pe arii relativ extinse va ploua. În restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil, iar ploi slabe, izolate se vor semnala în cursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua anterioară în regiunile nordice și de nord-est, vor fi cuprinse între 13 grade în nordul Moldovei și 23…24 de grade în Oltenia și Muntenia, iar cele minime se vor încadra între 4 și 13 grade. Dimineața, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?