Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Primarul Ion Păucă de la Nereju și-a dat DEMISIA din funcţie



    Ion Păucă și-a dat demisia, ieri, din funcția de primar al comunei Nereju. Acesta și-a prezentat demisia la Prefectură și a invocat motive personale în luarea deciziei sale. Contactat de Monitorul de Vrancea, edilul a confirmat decizia luată însă nu a dorit să facă alte comentarii. „Da, este adevărat. Am luat această decizie din motive personale. Veți afla în perioada următoare și cine va conduce primăria”, ne-a spus primarul demisionar din Nereju, Ion Păucă.
    Legea 215, a administrației publice locale, prevede că în asemenea cazuri, de vacantare a funcției de primar, conducerea administrației locale va fi preluată de viceprimar, în acest caz Răduță Bozgonete. Potrivit legii 215, data organizării alegerilor pentru funcția de primar se stabilește de Guvern, la propunerea prefectului. Alegerile se organizează în termen de maximum 90 de zile de la vacantarea funcției de primar.
    Ion Păucă era primar de zece ani în comuna Nereju, perioadă în care a derulat mai multe investiții care au vizat modernizarea și construirea de școli și grădinițe, balastarea drumurilor, construirea unei piețe agroalimentare, dar și amenajarea zonei centrale a comunei cu mobilier urban din lemn în stil rustic

17 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?