Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Sportivii de la CSM 2007 Focşani au obţinut 9 medalii mondiale


Sportivii de la clubul CSM 2007 Focșani au adus României 9 medalii la întrecerea mondială care a avut loc la Dabrowa-Gornica, în Polonia, în perioada 9-13 octombrie. La Campionatul Mondial au concurat juniorii Bogdan Alpreotesei, George Dochioiu, Andreea Arginteanu, Dorian Hîrcan și cadetul Dragoș Pantazică, iar la Cupa Mondială, juniorul Laurențiu Nemuț, cadetul Adelina Popa și copiii George Popa, Åžtefan Gotu, Sebastian Codruz și Teodor Georgescu. Åžapte dintre aceștia au revenit în țară cu medalii.
La Campionatul Mondial, Bogdan Alpreotesei s-a clasat pe primul loc și a primit medalia de aur la kumite tineret 68 kg., Dragoș Pantazică, pe locul al doilea, cu medalie de argint, la kumite echipe cadeți 55 kg. și pe locul al treilea, la kumite echipe mixt cadeți, iar Andreea Arginteanu a încheiat competiția pe locul al treilea la kumite junioare 57 kg. și pe locul al treilea la kata echipe junioare.
La Cupa Mondială, George Popa s-a clasat pe locul 1 la sanbon kumite copii 38 kg., Adelina Popa, pe locul 2 la kata junioare, Åžtefan Gotu, pe locul 3 la sanbon kumite copii 45 kg. iar Laurențiu Nemuț, pe locul 3 la kumite juniori 60 kg. Antrenorul sportivilor de la CSM Focșani 2007, sensei Daniel Fusaru, a încheiat concursul cu medalie de aur pentru locul 1 la kata echipe seniori, locul 4 la kata individual și locul 4 la kata echipe mixt seniori.
La Campionatul Mondial și Cupa Mondială de karate SKDUN au participat pest 1200 de sportivi din 33 de țări.

   Două medalii și pentru Teodora Strompl

Una dintre cea mai bună practicanță de arte marțiale de la Unirea Focșani, Teodora Strompl a urcat pe podium atât la individual, cât și cu echipa României în proba de kumite. Teodora Strompl a cucerit medalia de bronz la kumite junioare individual și medalia de argint cu Naționala României. Karateka de la Unirea Focșani sunt antrenați de sensei Aurel Giurgea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?