Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Matt Damon şi Ben Affleck vor produce un serial SF cu spioni


Matt Damon și Ben Affleck vor colabora ca producători executivi ai unui serial de televiziune science-fiction pe teme de spionaj, intitulat „Incorporated”, care va fi primul proiect al companiei de producție deținute de cei doi pentru o rețea TV prin cablu. Matt Damon și Ben Affleck, buni prieteni, care au scris împreună scenariul filmului „Good Will Hunting”, alături de Robin Williams, dezvoltă împreună serialul dramatic SF „Incorporated”, care va fi difuzat de postul TV prin cablu american SyFy, potrivit contactmusic.com.
Acesta nu este primul proiect al companiei de producției a celor doi actori. Anul trecut, postul de televiziune Fox a comandat un episod pilot pentru un serial intitulat „The Middle Man”, pe care Affleck trebuia să îl regizeze. Proiectul a fost însă amânat, pentru ca actorul să poate turna filmul „Batman vs. Superman”.
Ben Affleck este cunoscut pentru rolurile din filme precum „Good Will Hunting” – pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, „Armageddon – Sfârșitul lumii?”, „Dogma”, „Pearl Harbour”, „Daredevil” și „Despre bărbați și nu numai…”. El a regizat, printre altele, filmele „Dispărută fără urmă/ Gone baby gone” și „The Town”, pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, în 2011. Cineastul a fost recompensat în 2013 cu premiul Oscar la categoria „cel mai bun film”, pentru lungmetrajul „Argo”, pe care l-a regizat și în care a jucat rolul principal.
Francizele cinematografice „Ocean’s” și „Jason Bourne” i-au adus actorului Matt Damon statutul de star la Hollywood și, totodată, numeroase colaborări cu regizori și actori de succes. Astfel, Matt Damon a jucat, printre altele, în „Cârtița”, regizat de Martin Scorsese, „Agenția secretă”, de Robert de Niro, și „Syriana”, de Stephen Gaghan. El apare și pe afișul filmului „Informatorul!/ The Informant!”, regizat de Steven Soderbergh, în drama „Invictus”, regizată de Clint Eastwood, dar și în „Frații Grimm”, de Terry Gilliam, lansat în 2005. De asemenea, Matt Damon a jucat alături de Jodie Foster în superproducția hollywoodiană „Elysium”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?