Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

VREMEA se menţine caldă


Miercuri, vremea se va menține caldă pentru mijlocul lunii octombrie în majoritatea regiunilor. Vor fi înnorări accentuate și ploi pe arii relativ extinse în vestul și nord-vestul țării, iar spre seară și noaptea și în centru și nord-est. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros și ploile se vor semnala izolat, în a doua parte a intervalului. Vor fi mai ales averse, trecător se vor semnala descărcări electrice și, îndeosebi în nord-vest și la munte, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade pe litoral și 27 de grade în sudul Banatului și al Munteniei, iar cele minime se vor încadra între 8 și 16 grade. Dimineața și noaptea, în sud și sud-est vor mai fi condiții de ceață.
La București, vremea se va menține caldă. Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 15 grade. Dimineața și noaptea este posibil să se formeze ceață.

Joi, vremea se va răci în vestul, centrul și nordul țării, unde cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, iar izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate. În rest, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice perioadei, cerul va fi temporar noros și vor fi ploi pe arii mai restrânse, îndeosebi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va prezenta intensificări locale în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în depresiuni și 27 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor încadra între 7 și 15 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?