Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Hoțul care a spart sediul Clubului CSM 2007, cercetat în libertate


George Lupu, focșăneanul de 49 de ani care a prădat sediul Clubului CSM 2007 Focșani, va fi cercetat în stare de libertate. Bărbatul a fost identificat joi, de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Focșani, iar în seara aceleiași zile, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani au dispus reținerea sa pentru 24 de ore.
Vineri a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost respinsă ca neîntemeiată. „Respinge ca neîntemeiată propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani privind arestarea preventivă a inculpatului Lupu George, cercetat pentru infracțiunile prev. de art. 228 alin. 1, 229 alin. 1 lit. b, d, alin. 2 lit. b C.p. cu aplicarea art. 41 alin. 1 C.p. (…) cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare pentru inculpat și de la comunicare pentru procuror. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 10.10.2014, ora. 14.30”, se arată în soluția instanței. Procurorii au formulat deja contestație.
    La audieri, bărbatul  a recunoscut comiterea faptei. El a sustras bunuri în valoare de aproximativ 700 lei și nu este pentru prima dată când face acest lucru. Potrivit unor surse, a fost condamnat de mai multe ori pentru furt, fiind eliberat condiționat la data de 1 iulie. „La data de 7 octombrie a.c., polițiștii focșăneni au fost sesizați despre la fapul că în noaptea de 06/07.10.2014, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta unui club sportiv din localitate, de unde au sustras mai multe bunuri. În urma activităților specifice desfășurate, a fost reținut L. George, de 49 ani, din localitate, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului cauzat”, a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?