Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Istoria cafelei și a ceaiului, prezentată de elevii Liceului „Al. I. Cuza” din Panciu


Elevii claselor a XI-a și a XII-a de la Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza” din Panciu au marcat Ziua Educației Norformale printr-o activitate numită sugestiv „Cafeneaua LTAIC ZEN”, activitate prin intermediul căreia elevii au făcut cunoștință cu istoria cafelei și a ceaiului. Au fost făcute prezentări în Power Point, realizate chiar de elevi. 
Activitatea a avut loc ieri, în sala de prezentare a laboratorului de practică tehnologică a liceului. Elevul Laurențiu Chiriță, din clasa a XI-a B, coordonat de profesoara Luminița Mocanu, a prezentat „Istoria și arta ceaiului”, iar elevii Andrei Barnă și Nicoleta Scriitoru, îndrumați de profesoara Violeta Bîrjoveanu, au prezentat, prin expunere Power Point, „Istoria și arta cafelei”. Invitații au fost serviți cu diverse tipuri de ceai și cafea. Servirea a fost efectuată de elevii clasei a XI-a B, îndrumați de profesoara Luminița Melu.
La activitate au participat profesorii catedrei de Tehnologii, consilierul educativ Teodora Zamfir și directorul adjunct al unității școlare, Luminița Irimescu. „Elevii claselor a XI-a și a XII-a de la Liceul Tehnologic «Al .I. Cuza» Panciu au marcat Ziua Educației Nonformale prin «Cafeneaua LTAIC ZEN». Miezul acestei activități s-a regăsit în realizarea a două Power Point-uri «Istoria, arta și povestea ceaiului» și «Istoria și povestea cafelei», care au fost prezentate elevilor și cadrelor didactice invitate la această activitate. Invitații au avut ocazia de a degusta diverse tipuri de ceai si cafea. Aceste genuri de activități din cadrul educației nonformale reprezintă un prilej de a comunica și relaționa, dar și de cunoaștere a elevilor”, au precizat organizatorii activității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?