Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Vrâncenii vor ca Victor Ponta să fie preşedintele României



Echipele de campanie ale PSD-UNPR-PC din Vrancea s-au deplasat, ieri, în localitățile Bolotești, Vizantea Livezi și Milcovul, unde au discutat cu oamenii despre importanța alegerilor prezidențiale pentru România și pentru vrânceni. Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan a declarat la lansarea candidaturii lui Victor Ponta că acesta va fi un președinte bun, un președinte al tuturor românilor. „Victor Ponta va fi cel mai bun președinte pe care România l-a avut în istoria sa”, a afirmat Marian Oprișan.

    Echipele de campanie ale PSD-UNPR-PC din Vrancea s-au deplasat, ieri, în localitățile Bolotești, Vizantea Livezi și Milcovul, unde au discutat cu oamenii despre importanța alegerilor prezidențiale pentru România și pentru vrânceni. La acțiune au fost prezenți Dragoș Bârlădeanu, secretar general al PSD Vrancea, Ionel Cel Mare, președintele PC Vrancea, consilieri județeni și locali. Dragoș Bîrlădeanu a declarat că Victor Ponta este singurul candidat care a luptat și va lupta până la capăt pentru înlăturarea regimului Traian Băsescu. „Victor Ponta este singurul candidat care a luptat pentru înlăturarea regimului Băsescu, este singurul candidat le președinție care a rezistat atacurilor lui Traian Băsescu și ale oamenilor acestuia și singurul care a rămas de la început și până la sfârșit împotriva regimului Băsescu. Victor Ponta împreună cu guvernul PSD-UNPR-PC este cel care a întregit salariile tăiate de guvernul Boc. Este guvernul care a dat înapoi ce s-a tăiat din pensii de către guvernarea PDL, a redeschis spitalele, a crescut salariul minim pe economie, a scăzut TVA-ul la pâine și a eliminat peste 90 la sută din taxele existente”, a spus Dragoș Bîrlădeanu.
    Acesta a explicat și de ce vrâncenii și românii nu trebuie să voteze cu Iohannis, Udrea sau Macovei. „De ce nu trebuie să-l votăm pe Iohannis și pe Udrea sau pe Monica Macovei? Motivele sunt, de asemenea, simple și le știți. Iohannis când s-a înscris în PNL i-a trădat pe cei care l-au votat primar pe listele Forumului Democrat German din România, a trădat din nou prin susținerea ruperii USL deturnând astfel voința alegătorilor. Practic, voturile dumneavoastră s-au dus la PNL pentru că Iohannis a încheiat alianța PNL-PDL. La fel ca și Traian Băsescu, Iohannis susține politica de austeritate care duce la tăierea veniturilor românilor. Are un aranjament clar cu Traian Băsescu ca să-l numească prim ministru în schimbul susținerii la alegerile prezidențiale. De aceea vă rugăm să vă mobilizați, să batem regimul Băsescu și să-l trimitem acasă să-și crească nepoții și să aibă grijă de terenurile cumpărate la Nana și pe Iohannis acasă”, a spus Dragoș Bîrlădeanu. Secretarul general al PSD Vrancea le-a transmis oamenilor salutul președintelui Marian Oprișan, „care a fost, este și va fi întotdeauna alături de vrânceni și va lupta pentru rezolvarea problemelor lor”.

    „Vrem să trăim fără teama că cineva ne va tăia salariile și pensiile”

    Președintele PC Vrancea, Ionel Cel Mare, a susținut că alegerile prezidențiale sunt esențiale pentru români, iar alegerea lui Victor Ponta președinte va însemna readucerea unității între români dar și schimbare până la capăt. „Sperăm să participați cu toții la vot, să avem cea mai bună prezență în alegeri pentru ca Alianța PSD+UNPR+PC să obțină cel mai bun scor, pentru ca Victor Ponta să devină președintele României”, a spus Ionel Cel Mare.
    Oamenii prezenți la întâlnirile de ieri au declarat că Ponta este președintele dorit de români. „Ne-am săturat de Băsescu și de băsiști, vrem o schimbare și vrem ca în România să fie liniște și să putem trăi fără teama că cineva ne va tăia salariile și pensiile. Vrem să trăim demn în țara noastră, iar Victor Ponta ne poate asigura acest lucru”, ne-a spus una dintre femeile prezente la întâlnirea de la Bolotești.

    „Victor Ponta, un președinte care va conduce România pentru români”

    Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan a declarat la lansarea candidaturii lui Victor Ponta că acesta va fi un președinte bun, un președinte al tuturor românilor . „Ce-am făcut de când am luat guvernarea o să vă spun în câteva cuvinte și știți foarte bine. Am încercat să reparăm toate nedreptățile, să ștergem toate mizeriile pe care regimul condus de Traian Băsescu și în special Guvernul, care a guvernat România sub amprenta lui, mă refer în special la Guvernul Boc și Guvernul Ungureanu, le-au făcut românilor. Ei le-au tăiat pensiile, ei le-au tăiat salariile, noi le-am reîntregit. Ei au impozitat pensiile, noi am făcut dreptate și când la 1 ianuarie 2015 Victor Viorel Ponta va fi președintele României vreau să-i încredințez pe vrânceni și pe români că vor avea un președinte tânăr, un președinte bun, un  președinte cu suflet, un  președinte care va conduce România pentru toți românii, nu numai pentru o clică, așa cum a făcut Traian Băsescu. Victor Ponta va fi cel mai bun președinte pe care România l-a avut în istoria sa”, a afirmat Marian Oprișan.  
  Acesta le-a transmis vrâncenilor că dacă vor vota cu Victor Ponta, județul Vrancea se va dezvolta, iar infrastructura va fi modernizată. „Vreau să mă adresez vrâncenilor și să le spun că nu-i voi dezamăgi niciodată, niciodată nu i-am dezamăgit, și vreau să le spun că dacă ei, toți vrâncenii, vor vota cu Victor Ponta, Vrancea are și va avea cele mai bune drumuri, Vrancea va avea, deși unii nu cred și spun că e o nebunie, Vrancea va avea aeroport, Focșaniul va avea aeroport. Vrancea va avea autostradă și viața vrâncenilor va fi mult mai bună pentru că noi suntem oameni, avem suflet și știm să ne ocupăm de oamenii care ne sunt dragi”, a precizat Marian Oprișan.

  

    Victor Ponta  vrea dreptate până la capăt

    Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la prezidențiale, a susținut că vrea ca cei care au făcut rău României să plătească, nu din răzbunare, ci pentru că a promis dreptate până la capăt. „Cei care au făcut României rău, și românilor, vreau să plătească, dar nu ca răzbunare, ci pentru că am promis dreptate până la capăt. Pentru că vrem să arătăm că România este țara în care nimeni nu este mai presus de lege, și în care legea îl protejează pe cel mai slab”, a declarat Victor Ponta. El a precizat că vrea ca „acolo unde a fost dezbinare, să fie unire, iar acolo unde a fost ură să fie respect și iubire, iar unde a fost ceartă, să fie pace”.
    Ponta a declarat că a sosit vremea „dărâmării zidurilor dintre noi, între Ardeal și Moldova, între Muntenia și Banat, între bogați si săraci, între cei care lucrează la stat și cei care lucrează la privat, între bătrâni și tineri”. „S-au construit numai ziduri, în ultimii 10 ani, veniți să dărâmăm acele ziduri”, a arătat Victor Ponta. El a afirmat că se angajează să fie primul, cel care dă exemplul de unire și de toleranță, de compasiune, de dialog. „Vă promit că voi fi președintele tuturor românilor și vom fi acea țară puternică și unită. Vă fac acest legământ și sunt convins că veți fi alături de mine”, le-a transmis românilor Victor Ponta.

30 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?