Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Un nou film din seria „Totul despre sex” este în pregătire la Hollywood


Un nou film din seria „Totul despre sex”, a treia producție pentru marele ecran a francizei inspirate din serialul TV omonim de mare succes, ar putea intra în producție în curând, potrivit declarațiilor actriței Jennifer Huddson, care va și juca în noua peliculă. Jennifer Hudson a declarat, într-un interviu pentru un post de radio american, că un al treilea film inspirat din serialul „Totul despre sex/ Sex and the city” ar putea fi realizat, proiectul fiind deja discutat de producători, informează contactmusic.com. „Este posibil să se întâmple. Cineva tocmai m-a contactat în legătură cu asta. Deci, dacă se discută, este posibil să se facă. Căutați-o pe fata voastră, Louise din St Louis”, a spus Hudson în interviul pentru Dish Nation, referindu-se la rolul Louise pe care l-a interpretat în filmul „Totul despre sex 2”, din 2010, când era asistenta personală a lui Carrie Bradshaw.
    Cel mai recent film al francizei „Totul despre sex”, realizat în 2010 și a cărui acțiunea era plasată în Abu Dhabi, a fost prost primit de critici și de public și foarte criticat de nucleul de fani al serialului, care a considerat ca pelicula s-a îndepărtat prea mult de ideea din seria de televiziune.
Speculațiile despre un nou film al francizei au fost alimentate și de declarațiile vedetei principale a producției, Sarah Jessica Parker, care a spus, în ianuarie, într-un interviu pentru InStyle, că nu vrea să aștepte foarte mult pentru a juca din nou rolul Carrie Bradshaw. „Nu este o decizie care poate fi amânată foarte mult. Nu vreau să fiu nevoită să port o rochie foarte largă”, a spus Parker. „Cred că este o poveste foarte frumoasă, extraordinară. Rămâne de văzut dacă o vom spune sau nu”, a spus Sarah Jessica Parker în luna mai.
    Jennifer Hudson, în vârsta de 33 de ani, este câștigătoarea unui premiu Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin, a unui Glob de Aur și a unui premiu BAFTA pentru interpretarea ei din musicalul „Dreamgirls”. Cariera fostei participante la concursul „American Idol” și-a continuat cursul ascendent, Hudson apărând, în 2008, și în filmele „Totul despre sex” și „The Secret Life of Bees”. De asemenea, în februarie 2009, ea a câștigat un premiu Grammy pentru albumul de debut care îi poartă numele, lansat în 2008.
    Filmul „Sex and the City 2” a prezentat noile aventuri ale celor patru protagoniste, care petrec câteva zile de vacanță într-un hotel de lux din Abu Dhabi. Căsătoria personajului jucat de Sarah Jessica Parker trece printr-o perioadă dificilă, după ce Carrie Bradshaw se întâlnește cu fostul ei iubit, Aiden, în opulentul oraș din Orientul Mijlociu, însă ea și Mr. Big reușesc până la urmă să își rezolve problemele din căsnicie.
    Presa internațională specula la începutul anului că al treilea film din franciză va prezenta felul în care Carrie și Mr. Big vor ajunge să își mărească familia. Serialul „Totul despre sex” s-a încheiat în urmă cu 10 ani, în februarie 2004, iar ultimul episod, deosebit de emoționant, a obținut cea mai mare audiență pentru acest show TV. Patru ani mai târziu, primul film din franciză a ajuns pe marile ecrane și a obținut încasări de 415,2 milioane de dolari pe plan mondial. În schimb, al doilea film din serie a obținut încasări mult mai scăzute – 288,3 milioane de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?